burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 134
kullanıyorum gayet de güzel bir monitörGörüntü çamur gibi olur bu büyüklükte 4k Alman lazım bu saçma bir monitör
kullanıyorum gayet de güzel bir monitörGörüntü çamur gibi olur bu büyüklükte 4k Alman lazım bu saçma bir monitör
Samsung eğitim indirimlerinde 32 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 240hz olan yeni modeli de 43.500
1 ay önce 26 ya aldım eğitim inidirimi ile o kadar artmış mıSamsung eğitim indirimlerinde 32 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 240hz olan yeni modeli de 43.500
memnun musun hocam. arkadaş almayı düşünüyorda. 240 hz mi 144hz mi diye düşünüyoruz yorumunu merak ediyorum, 240 ile aralarında hertz dışında fark var mı1 ay önce 26 ya aldım eğitim inidirimi ile o kadar artmış mı
Ultrawide monitörler eski nesil. Ultrawide almayın. Statik içerik testi yapılmış bu incelemede. Alınacaksa gen 3 altına düşülmemeli. Gen 4 bile çıkmışken Gen 2 almanın manası yok. Panel bakımından 49inç 144hz ve 240hz arasında fark yok.memnun musun hocam. arkadaş almayı düşünüyorda. 240 hz mi 144hz mi diye düşünüyoruz yorumunu merak ediyorum, 240 ile aralarında hertz dışında fark var mı
piksel kalitesi değişiyor ama aradaki fiyat farkı çok. 240 tan memnunum ben baya iyimemnun musun hocam. arkadaş almayı düşünüyorda. 240 hz mi 144hz mi diye düşünüyoruz yorumunu merak ediyorum, 240 ile aralarında hertz dışında fark var mı
pardon 144piksel kalitesi değişiyor ama aradaki fiyat farkı çok. 240 tan memnunum ben baya iyi
hocam genel olarak ultrawide yapılmış monitörler hakkında mı diyorsunuz yoksa konuda ki. monitörler hakkında mı eski nesil diye bir yorum yaptınız. yakın zamanda diğer bir konuda konuştuğumuz aoc monitörü alacağımda yakın zamanda oyüzden bir şey oldumUltrawide monitörler eski nesil. Ultrawide almayın. Statik içerik testi yapılmış bu incelemede. Alınacaksa gen 3 altına düşülmemeli. Gen 4 bile çıkmışken Gen 2 almanın manası yok. Panel bakımından 49inç 144hz ve 240hz arasında fark yok.
Alıntıyı görüntüle
Ultrawide oled mi alacaksınız? Siz düz VA almayacak mıydınız? Ultrawide Oled monitörler eski nesil. VA ile alakalı bir durum değil. Oledlerde nesil diye bir şey var her nesilde monitörün dayanıklılığı sundugu özellikler falan artıyor. Mesela ilk nesil oledler hızlıca yanma belirtisi gösterirken 2.nesil de bu daha gec oluyor. LCD panellerde nesil diye bir şey yok.hocam genel olarak ultrawide yapılmış monitörler hakkında mı diyorsunuz yoksa konuda ki. monitörler hakkında mı eski nesil diye bir yorum yaptınız. yakın zamanda diğer bir konuda konuştuğumuz aoc monitörü alacağımda yakın zamanda oyüzden bir şey oldum
Reis sen ne anlatıyon ben anlamadım adamlar test yapmış olanı paylaştım ne abartmasından bahsediyorsun? Bende oled kullanıyorum olanı söyledim sadece. Mesele görüntü kalitesi değil zaten herkes iyi olduğu konusunda hemfikir. Eski nesil oled monitör almaya gerek yok diyorum. Lafları cımbızla çekmek yerine bir okusanız keske.Bu oledi fazla abartıyorsunuz. Kullanıma göre değişir bu durum. Oledlerin artık panel yenileme gibi özellikleri var ki bu tarz sorunlarla karşılaşmayın. Önerilen parlaklık, doygunluk ayarında kullanın, güneşten muhafaza edin, sert temas etmeyin vb. Alacaksanız imkanınız varsa alın arkadaşlar. Bence kaliteli. Dün uzun zaman sonra ips monitörümü açtım, garipsedim Ciddi anlamda çok kaliteli görüntü sunuyorlar.
kardeş 49 inç almak isteyen adam mecbur eski nesil alacak senin kafan mı güzel. Panel tipinden ziyade sen teknolojiye bak. Düzgün kullanırsan bu sorunlarla karşılaşmazsın. Adı üstünde test bu. Adam ne şartlarda test etmiş bilmiyorsun. Sen kullanıcı olarak alıyorsan dikkatle ve özenle kullanacaksın ki sıkıntı yaşamayasın. 2 yıl garantili cihaz. Cihazdan kaynaklı sorun yaşarsan yolla garantiye. Almak isteyen alsın istemeyen almasın bana ne. 49 inç kullanmak isteyene ne önerirsin mesela?Ultrawide oled mi alacaksınız? Siz düz VA almayacak mıydınız? Ultrawide Oled monitörler eski nesil. VA ile alakalı bir durum değil. Oledlerde nesil diye bir şey var her nesilde monitörün dayanıklılığı sundugu özellikler falan artıyor. Mesela ilk nesil oledler hızlıca yanma belirtisi gösterirken 2.nesil de bu daha gec oluyor. LCD panellerde nesil diye bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis sen ne anlatıyon ben anlamadım adamlar test yapmış olanı paylaştım ne abartmasından bahsediyorsun? Bende oled kullanıyorum olanı söyledim sadece. Mesele görüntü kalitesi değil zaten herkes iyi olduğu konusunda hemfikir. Eski nesil oled monitör almaya gerek yok diyorum. Lafları cımbızla çekmek yerine bir okusanız keske.
+ günlük 10 saat kullanımda sıkıntı yaşamayan insanlar var. Kapatmadan bakımını yapacaksın, optimum koşullarda kullanacaksın.kardeş 49 inç almak isteyen adam mecbur eski nesil alacak senin kafan mı güzel. Panel tipinden ziyade sen teknolojiye bak. Düzgün kullanırsan bu sorunlarla karşılaşmazsın. Adı üstünde test bu. Adam ne şartlarda test etmiş bilmiyorsun. Sen kullanıcı olarak alıyorsan dikkatle ve özenle kullanacaksın ki sıkıntı yaşamayasın. 2 yıl garantili cihaz. Cihazdan kaynaklı sorun yaşarsan yolla garantiye. Almak isteyen alsın istemeyen almasın bana ne. 49 inç kullanmak isteyene ne önerirsin mesela?
Adam ne şartlarda test etmiş bilmiyorsun mu? Aç videoyu izle anlatıyor. Yani şunu demek için cidden ne geçti aklından bilmiyorum, okudugunu anlamıyorsun herhalde kaynak paylaştım aç izle. Adam detaylıca anlatıyor zaten şartlar belli. Ne için kullandıgından tut, kaç saat kullandıgına kadar anlatıyor. 2 yıl garantili cihaz dediğin 33 bin TL. Eski nesil almak bu yüzden çok saçma. 2 yıl dolduktan sonra yansa naneyi yedin. Yeni nesil almak çok daha mantıklı. Eğer ultrawide şartsa bir sonraki nesli beklemek gerekiyor. 33k 2 jenerasyon geriden gelen bir panele 33k verilmez. 30k'ya zaten bu sene G81SF 4.nesil 4k 240hz model satıldı. Yok illa alacağım acelem var deniyorsa samsung alınmaz. Samsung'un ultrawide modelleri sıkıntılı. Buna ek olarak 2 yıl ile sınırlı garanti. Sitesinde de yanlış kullanım, kötüye kullanım ve ticari kullanımda garantiye girmediğini belirtmişler. Ucunu bir de acık bırakmıslar. Alacak olsam bile Philips falan tercih ederdim, en azından stabil.kardeş 49 inç almak isteyen adam mecbur eski nesil alacak senin kafan mı güzel. Panel tipinden ziyade sen teknolojiye bak. Düzgün kullanırsan bu sorunlarla karşılaşmazsın. Adı üstünde test bu. Adam ne şartlarda test etmiş bilmiyorsun. Sen kullanıcı olarak alıyorsan dikkatle ve özenle kullanacaksın ki sıkıntı yaşamayasın. 2 yıl garantili cihaz. Cihazdan kaynaklı sorun yaşarsan yolla garantiye. Almak isteyen alsın istemeyen almasın bana ne. 49 inç kullanmak isteyene ne önerirsin mesela?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ günlük 10 saat kullanımda sıkıntı yaşamayan insanlar var. Kapatmadan bakımını yapacaksın, optimum koşullarda kullanacaksın.
33k ucuz mu git biraz et ye ölüm B12 mi düştü
Yok reis yanma garantisi varmıs 2 sene.33k ucuz mu git biraz et ye ölüm B12 mi düştü