❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

Benim siparişi iptal etmişler. Ben satın aldıktan sonra 1 2 gün daha bu fiyata sattılar ona rağmen iptal çekmişler, tedarik edilemiyormuş tam bir saçmalık.
Diğer platformlarda ve kendi sitesinde satmaya devam ediyorlar, HB de satıştan kalkmış. THH yolu gözüktü bize.

teknosa gibi notebook tabağı gönderip

iade leri 2 hafta sonra üstelik 50 lira kargo ücretini iç ederek yapmak yerine bu sefer siparişlerimiz iptal olacak . tam para iadesi alacağız

buna da şükür

ne demişler

amazonun gözünü seveyim

yerli firma acımaz yapıştırır

benim kulaklığı kargoya vermişler

ilginç

notebook tabağı çıkmaz inşallah

teknosa sözüm sana

kulaklığı kaçıranlar iyiki kaçırmışsınız

şükredin

benimki geldi inceledim

kulaklık konusunda profesyonel değilim oyuncu kulaklığı olarak hp x1000 wireless ucuz bir modeli var onu kullanıyorum ondan önce corsair kullanıyordum ikisinden de çok memnundum.

bu kulaklık devasa bir kutuda geldi sadece kutusu 1000 lira eder öyle şatafatlı kale kapısı gibi açılıyor kutu 1 kilo çeker.
içinden çıkan şey ise tamamen plastik ufacık çakma bluetooth kulaklıklar gibi bir şey . kulaklık yastıkları bile cücük gibi:) neyse dedik görüntü aldatabilir... ben klulaklıkla oyun oynamam müzik açtım aman yarabbi sanki bir kuyudayım kuyu büytün tizleri midleri basları emiyor kulağıma 10 kat yukarıdan bir uğultu geliyor:)
ama hakkını yemeyeyim son sesi yüksek
bt kulaklık olarak anker in q10 modelini kullanıyorum onu bile pek beğenmem bunun yanında hifi master edition kalır ... bir de ankerde pc ye bağlayınca kesinlikle hissedilir şekilde geriden gelmiyor ses dudak ile eşleşiyor neredeyse bu çakma kulaklık ile görüntü önden ses arkadan....

bir de 7.1 varmış nasıl açılır nasıl kapanır bilen varsa yazsın...

kısaca ederi 100 lira o da kutudan dolayı....

veya ben anlamıyorum biri bu ses nasıl düzelir açıklarsa sevinirim...

isteyene aldığım paraya kargo size ait memnuniyetle gönderirim....

Zamanında gamepower medusa kullandım giris seviye falan ama kulaklarımı eziyordu, zaten soyuldu. Giris seviyede cöp, yüksek bütceli modellerini bilmiyorum ancak yüksek bütcede gider marka ürün alırım. Zaten bu modeli de satın almadım hediye gibi bir seydi.

durun kendi kendimi düzeltme geldi...

windowsta ekolayzer apo ve ona bağımlı peace grafik arayüzünü kurdum
sadece hp x 1000 ve corsair kulaklıkların in kendi arayüzündeki ekolayzera benzer bir ayar yaptım bass gain i arttırdım tizleri midleri ayarladım

kulaklık kuyudan çıktı

... ancak bunun ne kendi yazılımı var ne de sıradan kullanıcı apo yu peace i falan kurup ayarlayamaz.. bluetooth zaten değişmez

şu an müzik dinliyorum corsair ile karşılaştırıyorum neredeyse aynı ses. corsair zamanın en pahalı kulaklığıdır şu an şarj tutmuyor.

kendiniz uğraşırsanız müzik dinlenebilir bir şeye dönüştü

kutudan çıktığı hali çöp

+ olarak bunun maksimum sesi bir 2.4 bağlantıya göre çok ama çok yüksek

durun kendi kendimi düzeltme geldi...

sadece hp x 1000 ve corsair kulaklıkların in kendi arayüzündeki ekolayzera benzer bir ayar yaptım bass gain i arttırdım tizleri midleri ayarladım

kulaklık kuyudan çıktı

... ancak bunun ne kendi yazılımı var ne de sıradan kullanıcı apo yu peace i falan kurup ayarlayamaz.. bluetooth zaten değişmez

şu an müzik dinliyorum corsair ile karşılaştırıyorum neredeyse aynı ses. corsair zamanın en pahalı kulaklığıdır şu an şarj tutmuyor.

kendiniz uğraşırsanız müzik dinlenebilir bir şeye dönüştü

kutudan çıktığı hali çöp

+ olarak bunun maksimum sesi bir 2.4 bağlantıya göre çok ama çok yüksek
Bir kaç sorum olacak size,
• 4-5 saatlik kullanımda kulağı ağrıtır mı?
• Oyunlarda nasıl performans verir, güzel bir deneyim sunar mı herhangi bir oyun videosunda vs. de olsa deneyebilir misiniz?
• Dongle ile gecikme var mı?

kısaca yazayım
kulaklık padleri çok ufak ve deri, bluetooth kulaklık boyutunda sokakta gezenlerinki gibi. sokağa çık bununla sırıtmaz. ayrıca kutudan çıkınca ağır kokusu var dutkal olabilir abartmıyorum hp x 1000 in yarısından ufak bir şey . kulak biraz büyükse memelere baskı yapar kesinlikle rahat olmaz. ben uzun süre takmadım soyulmuş süngerleri dökülmüş corsair bile daha rahat ancak bu kulaklık çok hafif . ankerden daha rahat (q10) plastiği sağlam durmuyor uzun sürede kırılması muhtemel. oyun ben anlamam. gecikme hissetmedim wifi ile bluetooth 1 sn. geriden.
ekolayzer ayarı yapılırsa her şeyde iyi ses verir yapılmazsa çok kötü sesi.
ben hiç riske girmem vatanda pembe renkli barracuda var 3.300 lira onu alırım ben de onu alacaktım bu düştü aldım. 1000 lira verilir mi belki üstünü vermem bu kulaklığa.
zaten alan arkadaşlar muhtemelen şu an pişmandır ekolayzera dokunmazlarsa.

kısaca yazayım
kulaklık padleri çok ufak ve deri, bluetooth kulaklık boyutunda sokakta gezenlerinki gibi. sokağa çık bununla sırıtmaz. ayrıca kutudan çıkınca ağır kokusu var dutkal olabilir abartmıyorum hp x 1000 in yarısından ufak bir şey . kulak biraz büyükse memelere baskı yapar kesinlikle rahat olmaz. ben uzun süre takmadım soyulmuş süngerleri dökülmüş corsair bile daha rahat ancak bu kulaklık çok hafif . ankerden daha rahat (q10) plastiği sağlam durmuyor uzun sürede kırılması muhtemel. oyun ben anlamam. gecikme hissetmedim wifi ile bluetooth 1 sn. geriden.
ekolayzer ayarı yapılırsa her şeyde iyi ses verir yapılmazsa çok kötü sesi.
ben hiç riske girmem vatanda pembe renkli barracuda var 3.300 lira onu alırım ben de onu alacaktım bu düştü aldım. 1000 lira verilir mi belki üstünü vermem bu kulaklığa.
zaten alan arkadaşlar muhtemelen şu an pişmandır ekolayzera dokunmazlarsa.
Benim için daha çok rahatlık ve konfor önemli, kulağa aşırı baskı yapmıyor değil mi?

konfor önemliyse büyük boy ,süngeri yayılımı geniş almak lazım
bu sokakta takılan küçük bt kulaklıklar gibi
hiç bilgisayar kulaklığına benzemiyor
benim kulaklarımı tam içine alıyor o yüzden rahatsız olmadım kısa sürede
üstten bir baskısı var yandan kulakların üstüne ve kafa üstüne .
anker q10 dan rahat hp x1000 den rahatsız
çok hafif + olarak ancak bunu yazabilirim

yani vasat altı diyebilirim en fazla

benim tavsiyem biraz bütçeyi arttırıp marka bir şey almak

havit covid, gamepower everets rampage bulaşmamak lazım hepsi aynı tornadan çıkma kafada olduğunu unutmak istenirse çok para vermek lazım.

Corsair Vengeance

benim corsairin modeli bu

bulsam hemen alırım sıfırını

eq ayarının görseli paylaşır mısın

Geri