İskenderun Teknik Üniversitesi nasıldır

Dostum bu yıl İskenderun Teknik Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünü kazandım İskenderun için vericeğin tavsiyeler var mı?Neresi sosyal,Nerede takılınılır takılınmaz
hocam sahil tarafı hep sosyal
özellikle primemall ve parkforbes avmlerinde takılabilirsin.
Tavsiyem gelirken yazlıklarla gel burda kasım sonuna kadar yaz yaşanıyor

Hemşehrin olarak bu kadar gömmeni kınıyorum ama genel olarak dediklerin doğru ama üniversiteliler haftasonu arsuza takılıyorlar genelde.
Sahil de o kadar kötü değil çok daha kötülerini gördüm.
İSTE'de okumak istemezdim açıkçası.

Hemşehrin olarak bu kadar gömmeni kınıyorum ama genel olarak dediklerin doğru ama üniversiteliler haftasonu arsuza takılıyorlar genelde.
Sahil de o kadar kötü değil çok daha kötülerini gördüm.
İSTE'de okumak istemezdim açıkçası.
hocam bende okumayı hiç istemezdim
ne doğru düzgün kampüsü var nede yurdu
Dağınık dağınık
bide şehir olarakta iskenderunu genel olarak sevmiyorum

sahilde de parkta oturmak dışında nasıl bir aktivite yapabilrisinki ?
bide maşallah 17k yorum nedir hocam :D

Çok ama çok sıcak malümatın olsun

arkadaşın biri iskenderun düşmanı gibi,halkı temiz değil demiş fakat burada 5-6 farklı millet beraber yaşıyor ben böyle uçuk bir sorun görmedim.
20 bine çok iyi sitede 2+1 de oturursun.
Okula yakın olan 1+1 ve 2+1 ler daha iyi fiyatlı
Şehirin havası çok kötü ve çok sıcak.
Tüm şehir şuan için büyük bir şantiye gibi.
Ben iskenderunlu değilim ama 12 yıldır burada yaşıyorum güzel memleket.
ama sosyal hayat biraz zayıf deprem sonrası şartlar kötüleşti şuan toplanma sürecinde
2 haftaya İskenderun teknik te okumaya geleceğim halkı nasıl? Gaziantep ten geleceğim için mültecilere alışığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lise dönemlerimde çok takıldım sitede. Üniye geçince fırsat olmadı.

Çoğu üniversite şehirlerinde olan imkanlar var bar, okey, ps vs. ama çok fazla sayıda değiller ve halkı gerçekten nefret edilesi.
sosyal ortam iş bi şekil hallederim de hocam halkı nasıl hiç fikrim yok Gaziantep den geleceğim için mültecilere alışığım yerel halk nası onu merak ediyorum

yazdıkların için sağol hocam cuma günü ders kaydı,yurt işleri için geleceğim otobüs ve dolmuşlarda nakit yada kredi kartı geçerli mi bide otogardan üniversiteye direk otobüs varmı cevaplarsan sevinirim

Son düzenleme:
2 haftaya İskenderun teknik te okumaya geleceğim halkı nasıl? Gaziantep ten geleceğim için mültecilere alışığım

halkında bir sorun yok yazan arkadaş üfürmüş ben iskenderunlu değilim ama 13 yıldır burada yaşıyorum,pahalı biraz antep gibi değil pazar fiyatları,yeme içme fiyatları açısından iskenderun pahalı antepe göre.
kampüsü kötü karşısında avm var lise 5 gibi düşünebilirsin ama sahili açılacak kasım ayında deprem dolayısıyla tadilatta. kafeler,okul,sahil denkleminde sıkışıp kalırsın sosyal aktivitesi az .Biraz moralini bozmuş olabilirim ama durum bu.Arkadaş edinip eylül ayı içinde hafta sonu akşam arsuza gidersen iskenderuna 30 km güzel keyifli bir akşam gezintisi yaparsın

sosyal ortam iş bi şekil hallederim de hocam halkı nasıl hiç fikrim yok Gaziantep den geleceğim için mültecilere alışığım yerel halk nası onu merak ediyorum

yazdıkların için sağol hocam cuma günü ders kaydı,yurt işleri için geleceğim otobüs ve dolmuşlarda nakit yada kredi kartı geçerli mi bide otogardan üniversiteye direk otobüs varmı cevaplarsan sevinirim
Sadece nakit geçerli ve evet otobüs var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri