İskenderun Teknik Üniversitesi nasıldır

kısaltımı İTÜ cvde işe yarayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iskender ucuz mu :hoba:
Kiralar ortalama 20k 2+1 ler
Yemek 250 civarı
Otobüsler öğrenci 25
Okulun kısaltması da İTÜ Değil İSTE

kısaltımı İTÜ cvde işe yarayabilir

iskender ucuz mu :hoba:
Nar Eksisi var o iyidir, Babam birkaç kez gitmişti, ama su anda Malesef pek satışı yokmuş.

arkadaşın biri iskenderun düşmanı gibi,halkı temiz değil demiş fakat burada 5-6 farklı millet beraber yaşıyor ben böyle uçuk bir sorun görmedim.
20 bine çok iyi sitede 2+1 de oturursun.
Okula yakın olan 1+1 ve 2+1 ler daha iyi fiyatlı
Şehirin havası çok kötü ve çok sıcak.
Tüm şehir şuan için büyük bir şantiye gibi.
Ben iskenderunlu değilim ama 12 yıldır burada yaşıyorum güzel memleket.
ama sosyal hayat biraz zayıf deprem sonrası şartlar kötüleşti şuan toplanma sürecinde

Deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum en yakın üniversite de bu sizce okunur mu? Okuyan varsa da yorumlarını almak isterim.
Hocam konu hakkında direkt bilgim var İSTE denizcilik fakültesinin kurulmasına direk olarak İTÜ denizlicik fakültesi ön ayak oldu diğer bölümleri eh iştedir ama denizcilik iyidir ö dönem oranın denizcilik mtalinde okurken bizim okulada eğitim için bölümden gelen çok oluyordu İskenderunda öğrenciye uygun bir şehir bence mantıklı bir tercih olur İSTE denizcilik

Kiralar ortalama 20k 2+1 ler
Yemek 250 civarı
Otobüsler öğrenci 25
Okulun kısaltması da İTÜ Değil İSTE
Ben aslında deniz işletme ve ulaştırma mühendisliği okumak istiyorum okunur mu sence

Hocam konu hakkında direkt bilgim var İSTE denizcilik fakültesinin kurulmasına direk olarak İTÜ denizlicik fakültesi ön ayak oldu diğer bölümleri eh iştedir ama denizcilik iyidir ö dönem oranın denizcilik mtalinde okurken bizim okulada eğitim için bölümden gelen çok oluyordu İskenderunda öğrenciye uygun bir şehir bence mantıklı bir tercih olur İSTE denizcilik
nere kayboldun ?

Ben aslında deniz işletme ve ulaştırma mühendisliği okumak istiyorum okunur mu sence

nere kayboldun ?
bence iskenderun yaşanacak yer değil hocam

2 tane alışveriş mağazası
1 tane kötü sahili
ve pis bir havası var
çekilmez kötüde bir trafik
yada ben memleketimi sevmiyorum

bence iskenderun yaşanacak yer değil hocam

2 tane alışveriş mağazası
1 tane kötü sahili
ve pis bir havası var
çekilmez kötüde bir trafik
yada ben memleketimi sevmiyorum
memleket önemli değil benim oldugum yerde ne alışveriş merkezi var nede sahil. ben okul hakkında konuşmak istiyorum da bilen yok herhalde

memleket önemli değil benim oldugum yerde ne alışveriş merkezi var nede sahil. ben okul hakkında konuşmak istiyorum da bilen yok herhalde
okul ortalamanın altında olan bir üniversite

kampüsü küçük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,893
Üyeler
174,029
Son üye
anilalayci
Geri