Kiralar ortalama 20k 2+1 lerkısaltımı İTÜ cvde işe yarayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iskender ucuz mu![]()
Gurbetçi olduğunu anlarsalar acımıyorlar. Gerçi dışarıdan bakınca oranın insanı olmadığın net anlaşılıyor. Birde Esnafı çok çakalkısaltımı İTÜ cvde işe yarayabilir
iskender ucuz mu![]()
Nar Eksisi var o iyidir, Babam birkaç kez gitmişti, ama su anda Malesef pek satışı yokmuş.kısaltımı İTÜ cvde işe yarayabilir
iskender ucuz mu![]()
Hocam konu hakkında direkt bilgim var İSTE denizcilik fakültesinin kurulmasına direk olarak İTÜ denizlicik fakültesi ön ayak oldu diğer bölümleri eh iştedir ama denizcilik iyidir ö dönem oranın denizcilik mtalinde okurken bizim okulada eğitim için bölümden gelen çok oluyordu İskenderunda öğrenciye uygun bir şehir bence mantıklı bir tercih olur İSTE denizcilikDeniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum en yakın üniversite de bu sizce okunur mu? Okuyan varsa da yorumlarını almak isterim.
Ben aslında deniz işletme ve ulaştırma mühendisliği okumak istiyorum okunur mu senceKiralar ortalama 20k 2+1 ler
Yemek 250 civarı
Otobüsler öğrenci 25
Okulun kısaltması da İTÜ Değil İSTE
nere kayboldun ?Hocam konu hakkında direkt bilgim var İSTE denizcilik fakültesinin kurulmasına direk olarak İTÜ denizlicik fakültesi ön ayak oldu diğer bölümleri eh iştedir ama denizcilik iyidir ö dönem oranın denizcilik mtalinde okurken bizim okulada eğitim için bölümden gelen çok oluyordu İskenderunda öğrenciye uygun bir şehir bence mantıklı bir tercih olur İSTE denizcilik
bence iskenderun yaşanacak yer değil hocamBen aslında deniz işletme ve ulaştırma mühendisliği okumak istiyorum okunur mu sence
nere kayboldun ?
memleket önemli değil benim oldugum yerde ne alışveriş merkezi var nede sahil. ben okul hakkında konuşmak istiyorum da bilen yok herhaldebence iskenderun yaşanacak yer değil hocam
2 tane alışveriş mağazası
1 tane kötü sahili
ve pis bir havası var
çekilmez kötüde bir trafik
yada ben memleketimi sevmiyorum
okul ortalamanın altında olan bir üniversitememleket önemli değil benim oldugum yerde ne alışveriş merkezi var nede sahil. ben okul hakkında konuşmak istiyorum da bilen yok herhalde
denizcilik bölümü nasılokul ortalamanın altında olan bir üniversite
kampüsü küçük