İskenderun Teknik Üniversitesi nasıldır

burak23

80+
Reaksiyon skoru
11
Deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum en yakın üniversite de bu sizce okunur mu? Okuyan varsa da yorumlarını almak isterim.

Amacın devlete atanmaksa hangi Üniversite'yi okuduğunun bir önemi yok İstanbul gibi büyükşehirlerde okuyacağına Hatay'da oku bir şey kaybetmezsin aksine çok şey kazanırsın

Amacın devlete atanmaksa hangi Üniversite'yi okuduğunun bir önemi yok İstanbul gibi büyükşehirlerde okuyacağına Hatay'da oku bir şey kaybetmezsin aksine çok şey kazanırsın
benim bildiğim kadarıyla devlet bu meslekte atama baya az

kanka tanıdığım 1. kaptan bize 3 üni önerdi itü , katü , piri reis ya da 9 eylül demişti hatırlamıyom bu 3 ünide oku şirketler bu 3 üniden mezunları seçiyor yani iş bulma olasılığın daha yüksek
ama işe gelince bi hayatın yoksa yapılacak iş yoksa sevilecek bir iş değil

Üniversite hakkında bişey diyemem ancak İskenderun benim memleketim yani gerçekten güzel bir ilçedir

Gemi mühendisi bi itü ve ytüde okunur iş bulman zor olur özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde

kanka tanıdığım 1. kaptan bize 3 üni önerdi itü , katü , piri reis ya da 9 eylül demişti hatırlamıyom bu 3 ünide oku şirketler bu 3 üniden mezunları seçiyor yani iş bulma olasılığın daha yüksek
ama işe gelince bi hayatın yoksa yapılacak iş yoksa sevilecek bir iş değil
itü zaten ayrı bi seviye . diger ikisi gene 120k civarındalar . oda biraz zor

4 yıl İSTE de Sivil Havacılık okumuştum benim zamanımda okul hem görünüş hemde imkan olarak baya alt seviyedeydi aktivite yapamıyordun. Kötüydü açıkcası şuan nasıl bilmiyorum. Baya binalar yaptılar biz giderken. Ama hocaları iyi bence

Deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği okumak istiyorum en yakın üniversite de bu sizce okunur mu? Okuyan varsa da yorumlarını almak isterim.
iskenderunda yaşayan biri olarak
yılın 8 ayı berbat bir kent diyebilirim
halkı temiz değil
okul ortamları kötü
şehirleşme yok denecek gibi bir şey
genel olarak iskenderun güzel bir şehir değil
ve sanayi den kaynaklı havası aşırı kirli ve tozlu

kısaltımı İTÜ cvde işe yarayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iskenderunda yaşayan biri olarak
yılın 8 ayı berbat bir kent diyebilirim
halkı temiz değil