Çözüldü✓ TEK TEK SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

Duruma göre değişebiliyor o durum. Hepsiburada üzerinden hazır sistem olarak da satan gamegaraj var bildiğim. Daha çok bütçenle ve alacaklarınla alakalı. Toplamayı bilmiyorum yada uğraşamam kafasındaysan hazır sistem alabilirsin. Sen bütçeni ve durumunu belirt (sadece hepsiburada yada sadece taksitli satan yerler olabilir gibi) yardımcı olur herkes
Teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin tavsiye edeceğiniz hazır sistem var mıdır 60 70k arası

-AMD Ryzen 7 5700X3D GHz 96 MB Cache AM4 İşlemci
-Corsair Vengeance Rgb 32GB (2x16) 6000MHZ DDR5 CL36 AMD Expo Dual KİT
-Kioxia 1 TB m2ssd
-Sapphire RX 9070XT Nitro+
-Corsair 3500x Mid Tower Kasa
-Thermalright Peerles Assassin 120 Dijital Black

Uygun ankart bulamadım önerilerinize açığım ve uymayan yanlış bir şey yaptıysam yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam işlemciyi ryzen 7 7800x3d veya ryzen 7 9700x ile değiştirin. Ssd tarafında Kingston kc3000 (1tb) almak daha mantıklı olacaktır. Ram tarafında ise cl36 bi modele bu fiyat biraz kazık gibi geldi, xpg ya da patriot markasının 6000 mhz cl30 modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Anakart tarafında ise Msi MB PRO B650-S WIFI veya Gigabyte b650 eagle ax modelini öneririm. Ayrıca psu yazmamışsınız 750-850w bir psu almanız size kesinlikle yetecektir, marka olarak Rajintek önerebilirim diğer markalar nasıldır bilmiyorum.

Hocam işlemciyi ryzen 7 7800x3d veya ryzen 7 9700x ile değiştirin. Ssd tarafında Kingston kc3000 (1tb) almak daha mantıklı olacaktır. Ram tarafında ise cl36 bi modele bu fiyat biraz kazık gibi geldi, xpg ya da patriot markasının 6000 mhz cl30 modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Anakart tarafında ise Msi MB PRO B650-S WIFI veya Gigabyte b650 eagle ax modelini öneririm. Ayrıca psu yazmamışsınız 750-850w bir psu almanız size kesinlikle yetecektir, marka olarak Rajintek önerebilirim diğer markalar nasıldır bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin tavsiye edeceğiniz hazır sistem var mıdır 60 70k arası
Vade farksız 9 taksit var. Tam istediğiniz gibi.

Vade farksız 9 taksit var. Tam istediğiniz gibi.
Hocam çok teşekkür ederim sizce 5070ti ile mi devam etmeliyim ben biraz AMD ekran kartına kaymıştım

Hocam çok teşekkür ederim sizce 5070ti ile mi devam etmeliyim ben biraz AMD ekran kartına kaymıştım
5070ti bir tık daha iyi mfg teknolojisine sahip. Onun dışında şuan fsr ile dlss arasında çok küçük farklar var f/p olarak bakıyorsanız 9070xt biçilmiş kaftan. Ama bütçenizi zorlamıyorsa 5070ti alabilirsiniz

5070ti bir tık daha iyi mfg teknolojisine sahip. Onun dışında şuan fsr ile dlss arasında çok küçük farklar var f/p olarak bakıyorsanız 9070xt biçilmiş kaftan. Ama bütçenizi zorlamıyorsa 5070ti alabilirsiniz
Şuan ki bilgisayarımda rx5500xt nitro kullanıyorum çok memnundum 9070xt ise inanılmaz hoşuma gitti ama hazır sistemlerde çoğu firma 9070xt nitroyu kullanmıyor o yüzden tek tek toplama girişiminde bulunmuştum onu da becerememişim 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri