2. el samsung note 8 ve DAHA üzeri

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Note 8 galaxy kullanıyorum ama çoğu şeyi sıkıntılı satsam en fazla 1-2k eder. maximum 5k ya bu note8 den daha iyi bi telefon varmıdır (2. el) çünkü bu telefon 8 yıllık ömrü dolmuş baya

not: ekran çatlak/ekran flexi bozuk sanırım emin değilim

Samsung S10+

Note 8 3000 eder

Note 8 galaxy kullanıyorum ama çoğu şeyi sıkıntılı satsam en fazla 1-2k eder. maximum 5k ya bu note8 den daha iyi bi telefon varmıdır (2. el) çünkü bu telefon 8 yıllık ömrü dolmuş baya
8 yıl nasıl kullandın hocam biz 1 2 yıl da telefon değiştiriyoruz technospark ve resmi serisine bakabilirsiniz

8 yıl nasıl kullandın hocam biz 1 2 yıl da telefon değiştiriyoruz technospark ve resmi serisine bakabilirsiniz
valla insanın durumu olmayınca kullanıyor :) normalde telefonuda değişmem zaten hala iş görüyor ama 64gb olduğu için ve instada vb kasıyor veya birine attığım mesaj başka birine falan gidiyor. yoksa değişmezdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung S10+

Note 8 3000 eder
3bin ediceğini sanmıyorum telefoncuya sorduğumda ekran masrafı zaten 5-6 bin tl ediyordu :(

Samsung S10+

Note 8 3000 eder
sağol reis bakayım ona

valla insanın durumu olmayınca kullanıyor :) normalde telefonuda değişmem zaten hala iş görüyor ama 64gb olduğu için ve instada vb kasıyor veya birine attığım mesaj başka birine falan gidiyor. yoksa değişmezdim

3bin ediceğini sanmıyorum telefoncuya sorduğumda ekran masrafı zaten 5-6 bin tl ediyordu :(

sağol reis bakayım ona
Yalan atmış. Sağlam Note 8 4000 zaten. Note 7 mi yoksa 8 mi alsam kararsız kalmıştım

evet bu datelefonumun değerini düşürmezmi, tamir masrafı 8 9 bin tl
Orijinal değilse evet. Orijinal olsa bile değişen olarak geçeceği için o şekil de düşebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri