8 yıl nasıl kullandın hocam biz 1 2 yıl da telefon değiştiriyoruz technospark ve resmi serisine bakabilirsinizNote 8 galaxy kullanıyorum ama çoğu şeyi sıkıntılı satsam en fazla 1-2k eder. maximum 5k ya bu note8 den daha iyi bi telefon varmıdır (2. el) çünkü bu telefon 8 yıllık ömrü dolmuş baya
valla insanın durumu olmayınca kullanıyor8 yıl nasıl kullandın hocam biz 1 2 yıl da telefon değiştiriyoruz technospark ve resmi serisine bakabilirsiniz
3bin ediceğini sanmıyorum telefoncuya sorduğumda ekran masrafı zaten 5-6 bin tl ediyorduSamsung S10+
Note 8 3000 eder
sağol reis bakayım onaSamsung S10+
Note 8 3000 eder
Yalan atmış. Sağlam Note 8 4000 zaten. Note 7 mi yoksa 8 mi alsam kararsız kalmıştımvalla insanın durumu olmayınca kullanıyornormalde telefonuda değişmem zaten hala iş görüyor ama 64gb olduğu için ve instada vb kasıyor veya birine attığım mesaj başka birine falan gidiyor. yoksa değişmezdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3bin ediceğini sanmıyorum telefoncuya sorduğumda ekran masrafı zaten 5-6 bin tl ediyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağol reis bakayım ona
Ekranı telefondan pahalıvalla internette baktığımdada öyle bişey gözüküyor du
Üretilmediği için o fiyatta olabiliyor. A10S'in 1. Elleri 10 bin lirada geziyorduevet baktım bende 8.900 tlymiş artık üretilmediği için![]()
Orijinal değilse evet. Orijinal olsa bile değişen olarak geçeceği için o şekil de düşebilirevet bu datelefonumun değerini düşürmezmi, tamir masrafı 8 9 bin tl