FSP CMT580W White E-ATX 4x120mm Gaming (Oyuncu) Kasa 1727tl amazon

Reaksiyon skoru
32
arkadaşlar kasa bende var forsat olarak 2700 liraya almıştım
kasa 1.5 yıldır 3.5 4.5 liraya satılıyor
asus ap201 in hormonlu modeli malzeme kalitesi vidasız tasarımı asus ile eşdeğer. kendim ap201 kullanıyorum... psu öne takılıyor 5070ti sistemi rahatça soğutuyor. bunda ekstra olarak 4 fan var asusta 1.
bu kasanın en güzel tarafı hem ap201 gibi hem de atx anakart takılıyor.

fps stokları boşaltmak için bedavaya satıyor gibi geldi bana. pavyon gibi olmadığı için talibi yok heralde.

Çogu kişi akvaryum kasa yada önü mesh hava alan kasalara yöneldi. Burdaki kasa Satılmayan bir kasa modeli. Şahsen bu kasayı alıpta sistem dizmem. Geçen havit indiriminde 2bin TL'ye akvaryum kasa vardı. Birde bu kaçıncı paylaşım gerek var mı tekrar tekrar paylaşmaya

Son düzenleme:
Çogu kişi akvaryum kasa yada önü mesh hava alan kasalara yöneldi. Satılmayan bir kasa modeli. Şahsen bu kasayı alıpta sistem dizmem. Geçen havit indiriminde 2bin TL'ye akvaryum kasa vardı. Birde bu kaçıncı paylaşım gerek var mı tekrar tekrar paylaşmaya
Kasdadaki soğutucular ve 360mm sıvı soğutucu ile sıcak havayı dışarı atmaz mı neden akvaryum kasa sevmiyorsun

havit i fsp ile karşılaştırmak bilemedim

ben asus ile karşılaştırdım çünkü ikisi de mevcut bende keza havit klasmanında pavyon kasalarım da var sacları zeytin tenekesi kıvamında slotları kırılarak çıkıyor anakart pürüzsüz tabakaya oturmuyor vs..

en son gamepower dolu dolu özellikli kulaklık aldım neden havit gamepower rapmpage marka ürün alınmaması gerektiği konusunda aydınlatıcı oldu. inceledim foruma yazdım.

bu kasa kasa gibi kasa kaliteli

teneke değil afedersiniz

incelemesi var

zaten görüyorsunuz üzerine düşünülmüş

akvaryum veya pavyon kasalar gibi aynı tornadan çıkma değil.

Kasanın kalitesi güzel fanları 3 pinli tasarımı beğendiyseniz fanların 3 pinli olması sorun değilse alınır ben iade ettim fanlardan dolayı.

Kasdadaki soğutucular ve 360mm sıvı soğutucu ile sıcak havayı dışarı atmaz mı neden akvaryum kasa sevmiyorsun
Yanlış anlaşılma olmuş galiba ben buradaki kasayı beğenmedim.

Yanlış anlaşılma olmuş galiba ben buradaki kasayı beğenmedim.

Çogu kişi akvaryum kasa yada önü mesh hava alan kasalara yöneldi. Burdaki kasa Satılmayan bir kasa modeli. Şahsen bu kasayı alıpta sistem dizmem. Geçen havit indiriminde 2bin TL'ye akvaryum kasa vardı. Birde bu kaçıncı paylaşım gerek var mı tekrar tekrar paylaşmaya
Hocam beğenmediniz diye kaliteli ve düşük fiyatlı bir kasayı paylaşmayalımmı ? :D Kasa E-ATX intake fanlar ön tarafta olması gerekirken alt tarafta gpu daha serin çalışır.

Hocam beğenmediniz diye kaliteli ve düşük fiyatlı bir kasayı paylaşmayalımmı ? :D Kasa E-ATX intake fanlar ön tarafta olması gerekirken alt tarafta gpu daha serin çalışır.
Bak dün 2 konu açıldı bugün tekrar konusu açılıyor. Senin dediğin gibi sadece ekrankartı soğutursun

Son düzenleme:
Keşke yan kapağı opsiyonel mesh seçeneği de sunsalarmış.

bendeki ap201 mesh

onu da tavsiye ederim iyi fiyata bulursan kurulumu falan çok basit ve tok kasa lego gibi kuruluyor. en ufak titreşim yok

malzeme kaliteli zaten içi bomboş cücük gibi kasa 6 kilo falan

bu fsp kasa çok daha ağır 8-9 kilo var en az

bir de eski kullandığım zoko mu bilmem ne power mı, unuttum markasını dev gibi e-atx kasa var içinde 6 fanla 3-4 kilo zor çekiyor.

zeytin tenekesi boşuna demiyorum havid rampage falan

bu kasanın muadili asus

bendeki ap201 mesh

onu da tavsiye ederim iyi fiyata bulursan kurulumu falan çok basit ve tok kasa lego gibi kuruluyor. en ufak titreşim yok

malzeme kaliteli zaten içi bomboş cücük gibi kasa 6 kilo falan

bu fsp kasa çok daha ağır 8-9 kilo var en az

bir de eski kullandığım zoko mu bilmem ne power mı, unuttum markasını dev gibi e-atx kasa var içinde 6 fanla 3-4 kilo zor çekiyor.

zeytin tenekesi boşuna demiyorum havid rampage falan

bu kasanın muadili asus
Bu kasa , havit akvaryum ile kiyasliyorlar ama havit kasa kalitesi nasıldır onu merak ediyorum 😃

Geri