8-9 k ya rahat satarsınız kaç kol ve zorlasanız 10 a da gider.Merhaba selamlar
2022 yilina ait bir konsol. Kutu ve faturalı herhangi bir hatasida yok bu konsolun?
Sizce ne kadar piyasasi cok ugrasmadan satmak istiyorum da baska bir alisveris yapicam. Tavsiyeniz nedir?
Bilmiyorum ama o fiyatalra kimse sormuyor8-9 k ya rahat satarsınız kaç kol ve zorlasanız 10 a da gider.
dostum çok hızlı satılsın istiyorsan para da önemli değilse 7.5 7 ye falan satarsın.Bilmiyorum ama o fiyatalra kimse sormuyor
Kaç kolBilmiyorum ama o fiyatalra kimse sormuyor
Kaç kol
Merakımdan soruyorum genel olarak performansı nasıl oluyor bu konsolların? 4K televizyonda akıcı bir deneyim sunmasını beklemiyorum ama FPS oyunlarında iyi bir deneyim sunuyordur diye düşünüyorumMerhaba selamlar
2022 yilina ait bir konsol. Kutu ve faturalı herhangi bir hatasida yok bu konsolun?
Sizce ne kadar piyasasi cok ugrasmadan satmak istiyorum da baska bir alisveris yapicam. Tavsiyeniz nedir?
Cod war online oynuyorum orta halli pcme gore daha iyi goruntu akici geliyor bana sadece bazi ozel agir oyunlarda 900p oldugunu soylediler ama hic denk gelmedimMerakımdan soruyorum genel olarak performansı nasıl oluyor bu konsolların? 4K televizyonda akıcı bir deneyim sunmasını beklemiyorum ama FPS oyunlarında iyi bir deneyim sunuyordur diye düşünüyorum