ASUS PRIME B550M-A/CSM Anakartıma ikinci ssd yuvası vida sorunu

aethious

80+
Reaksiyon skoru
9
1757771780153.webp

SSD'yi takmak istediğim vidaların girişleri bu şekilde ama bunlara uyan bir vida bulamadım kasanın bütün yedek parçalarının bulunduğu yerde.

1757771867291.webp

Şöyle iki farklı vida var soldakini takıp sağdakini onun üstüne takıp ssdyi hem yükseltip hemde oturtabilirim diye düşündüm ama soldaki vida da anakarttaki yuvasına girmedi kalın geldi vida.

Sonra şöyle bir vida buldum onu da resimde görüldüğü kadar sokabiliyorum içeriye daha fazla girmiyor ne yapacağım arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?

1757771929720.webp

Alıntıyı görüntüle

SSD'yi takmak istediğim vidaların girişleri bu şekilde ama bunlara uyan bir vida bulamadım kasanın bütün yedek parçalarının bulunduğu yerde.

Alıntıyı görüntüle

Şöyle iki farklı vida var soldakini takıp sağdakini onun üstüne takıp ssdyi hem yükseltip hemde oturtabilirim diye düşündüm ama soldaki vida da anakarttaki yuvasına girmedi kalın geldi vida.

Sonra şöyle bir vida buldum onu da resimde görüldüğü kadar sokabiliyorum içeriye daha fazla girmiyor ne yapacağım arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ?

Alıntıyı görüntüle
M2 ssd vidasi alacaksanız internetten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri