Turknet için tplink modem almalı mıyım?

xPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Merhaba turktelekomdan turknet e geçtim cihaz değişimi yapmadan. Kurulum yapıldığı zaman bendeki cihazın sorunlu olduğunu değişmem gerektiğini söylediler. 50mbps destekliyor alt yapımız ona uygun bi modem almak istiyorum. Teknosadan baktım 2000 liralık bi modem vardı tp-link in model ismini hatırlamıyorum. Bu modemi alırsam bi sorun yaşar mıyım , herhangi bi ping download upload sorunu vs?

Merhaba. Kesinlikle Keneetic modemlere bakmanızı öneriyorum. Arayüzü olsun, basitliği olsun; çok fazla ayar yapabiliyorsunuz ve hiç karışık değil. Kendimden örnek vermem gerekirse, hep ping sorunları yaşıyordum. 2-3 senedir bu modemi kullandıktan sonra, QoS ayarı sayesinde ping sorunum tamamen ortadan kalktı. TP-Link, Tenda gibi modeller sadece “internet versin, çekim gücü olsun yeter” mantığıyla çalışıyor. Ama Keneetic hepsini kapsıyor. Yazılımı ve donanım konusunda çok daha iyi. Sizin için önerdim:

Merhaba. Kesinlikle Keneetic modemlere bakmanızı öneriyorum. Arayüzü olsun, basitliği olsun; çok fazla ayar yapabiliyorsunuz ve hiç karışık değil. Kendimden örnek vermem gerekirse, hep ping sorunları yaşıyordum. 2-3 senedir bu modemi kullandıktan sonra, QoS ayarı sayesinde ping sorunum tamamen ortadan kalktı. TP-Link, Tenda gibi modeller sadece “internet versin, çekim gücü olsun yeter” mantığıyla çalışıyor. Ama Keneetic hepsini kapsıyor. Yazılımı ve donanım konusunda çok daha iyi. Sizin için önerdim:
Öneri için çok teşekkür ederim ama ne yazık ki internetten alabilecek bir vaktim yok bir an önce halletmem gerekiyor o yüzden esnaflardan almam lazım teknosa da TP-Link Archer VR300 AC1200 Wireless Fiber/VDSL/ADSL Modem Router bu modemi önerdiler en azından bunda sorun yaşamayacağımı bilsem bana yeterli . Bu konuda bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

tamamdır hocam teşekkürler
Kullanıcı sayısı az ise sorun olmaz ama benim gibi 5-10 kişi internete giriyorsa ping sorunu ortaya çıkar. Bunun en büyük çözümü QoS ayarı. 10 mbps hızım var QoS ayarını açtım ve 2 duvar ötede kablosuz sabit 10 ping ile online oyun oynayabiliyorum. Ping sorunu yaşarsanız sizde yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri