Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,652
Hocam zaten herkes sizin dediğiniz gibi kendini gelişirse ve işinin en iyisi olmaya çalışsaydı zaten bu durumda olmazdık... En basit örnek Hatay depremindeki evler...Ama orada yapılan da "bencillik" oluyor işte. Zamanı gelir de adalet yerini bulursa, o "destekleyenler" karakterlerini, onurlarını ezip haksıza destek çıkanlar oluyor ve zaten öyleler de. Bunu yenmenin tek yolu kendini geliştirip çevrene faydalı olmakta yatıyor. Ülkedeki olumsuz haberler her geçen gün düşen hayatta kalma ve vukuatsız gün oranına rağmen insanlığımızı korumakla en azından "iyi bir adım" olur. Tabi tam bir çözüm hakkında ne benim bilgim nede bu forumda gezen herhangi bir kişinin bilgisi olduğuna inanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte masa hileli derken bunu kastediyorum ama bir hatan yada farkın var mı diyeyim bilemedim ama var işte ve o da şu ki muhalefet de o hileli masanın bir parçası, muhalefetin aptalca yada bencilce seçimler yaptığına inanmıyorum ve sadece inançla kalmıyor çoğunlukla bilgimiz de oluyor. Yanlış seçim değil tarafında oldukları güruh için doğru olan seçimi yapıyorlar yani "masayı" koruyorlar.