Çözüldü✓ Bilgisayarım kendi kendine tuşa basıyor

Bediss

80+
Reaksiyon skoru
3
Monster Notebook kullanıyorum dün bilgisayarın içini temizlemek için kendi teknik sevisine götürdüm teslim aldıktan sonra valorant oynarken sol click spamladığımda C basmışım gibi özelliği eline alıyor tuşları falan sıfırladım düzelmedi daha sonra cs de denedim yaşarken sıkıntı yok öldükten sonra spam atınca haritayı falan büyütüyor klavye ve mouseyi söktüm touchpad ile denedim genede oluyor nasıl çözebilirim?

Monster Notebook kullanıyorum dün bilgisayarın içini temizlemek için kendi teknik sevisine götürdüm teslim aldıktan sonra valorant oynarken sol click spamladığımda C basmışım gibi özelliği eline alıyor tuşları falan sıfırladım düzelmedi daha sonra cs de denedim yaşarken sıkıntı yok öldükten sonra spam atınca haritayı falan büyütüyor klavye ve mouseyi söktüm touchpad ile denedim genede oluyor nasıl çözebilirim?
yani aslında tahminim klavye flexini tam oturtamamış gibi yorumladım. kasaya baskı uyguladığında c ye basıyor olabilir mi?

aynen klavye flexini tam oturtmamış olabilir tekrardan servise başvurman iyi olur

aynen klavye flexini tam oturtmamış olabilir tekrardan servise başvurman iyi olur
yazılım güncellemesi yaptım hiç oyun falan girmeden kapattım ertesi gün temizletmeye götürdüm yazılımsal olabilir mi?

Yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız sistem geri yükleme yaparak sorun olmadığı bir tarihe geri dönün, sorun devam ederse bu sefer servise başvurun bence.

yazılım güncellemesinden dolayıymış sistem geri yüklemesi yaptım ve düzeldi herkese teşekkür ederim

sistem geri yüklemesinden sonra bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar aynı hatayı alıyordum. bilgisayarı sıfırlayıp windowsu tekrar kurmak çözüm oldu

Geri