Barfiks hariç hiçbir harekette sırtımı hissetmiyorum

Rubin2828

80+
Reaksiyon skoru
24
arkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu

Cable row yap ama doğru formda yaptığından emin ol lat pulldown yaparkende uzun barı en uçlardan tutmaya çalış ve kanatlarını hissederek çalış cable row+barfiks zaten sırt için yeterli olur

Cable row yap ama doğru formda yaptığından emin ol lat pulldown yaparkende uzun barı en uçlardan tutmaya çalış ve kanatlarını hissederek çalış cable row+barfiks zaten sırt için yeterli olur
hocam tam yapıyodum yine bişey oluyodu sonra işe başladım sıcak hava gidemedim lad pulldown yaparken mu makineden yapıyorum sebebi bu olabilir
1757803922556.webp

arkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu
Öyle hissetmenizi aşırı bir önemi yok
Formu düzgün yapıyorsan gelişirsin bu kadar basit

2 yıldır yapıyorum 100kg lat pulldownum var ben hiçbişe hissetmiyorum hocam çekerken. Bu his meselesini geçin gelişiyormu ona bakın. Form doğruysa gerisi önemsiz

hocam tam yapıyodum yine bişey oluyodu sonra işe başladım sıcak hava gidemedim lad pulldown yaparken mu makineden yapıyorum sebebi bu olabilir Alıntıyı görüntüle
denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle hissetmenizi aşırı bir önemi yok
Formu düzgün yapıyorsan gelişirsin bu kadar basit
2 yıldır yapıyorum 100kg lat pulldownum var ben hiçbişe hissetmiyorum hocam çekerken. Bu his meselesini geçin gelişiyormu ona bakın. Form doğruysa gerisi önemsiz
Bunun yerine cable station kullanman daha iyi olur
hocalarım siz öyle diyorsanız denicemde 100kg ne hocam titanmısınız

denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocalarım siz öyle diyorsanız denicemde 100kg ne hocam titanmısınız
Zamanla gelişiyoruz kral. Bi dönem power de yaptım genetik yatkınlığım var powere

Lat pulldown için çok bir şeye gerek yok 3.ayıma girmeden 75 80kglara cıkmıştım bile
ben row machinede hala aynı kaldım 30 kilo mu ne belkide daha az hatırlamıyorum ama şöyle diyim her öğünümde tavuk vardı protein yeterli aldığımdan eminim kaloride sorun var oda çok zor çiğ tartmak hep zahmetli
sorunum var galiba

bence orda bi ıvır zıvır yok ondan hissetmiyosun hihihihi :D
biraz yap gelişir

reverse grip dene daha iyi esnetirsen daha iyi hissedersin ama hissiyatın cokta bi önemi yok haberinm olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,255
Üyeler
184,130
Son üye
EfeKaan02
Geri