arkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu
hocam tam yapıyodum yine bişey oluyodu sonra işe başladım sıcak hava gidemedim lad pulldown yaparken mu makineden yapıyorum sebebi bu olabilirCable row yap ama doğru formda yaptığından emin ol lat pulldown yaparkende uzun barı en uçlardan tutmaya çalış ve kanatlarını hissederek çalış cable row+barfiks zaten sırt için yeterli olur
Bunun yerine cable station kullanman daha iyi olurhocam tam yapıyodum yine bişey oluyodu sonra işe başladım sıcak hava gidemedim lad pulldown yaparken mu makineden yapıyorum sebebi bu olabilir Alıntıyı görüntüle
Öyle hissetmenizi aşırı bir önemi yokarkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu
2 yıldır yapıyorum 100kg lat pulldownum var ben hiçbişe hissetmiyorum hocam çekerken. Bu his meselesini geçin gelişiyormu ona bakın. Form doğruysa gerisi önemsizarkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu
denicemhocam tam yapıyodum yine bişey oluyodu sonra işe başladım sıcak hava gidemedim lad pulldown yaparken mu makineden yapıyorum sebebi bu olabilir Alıntıyı görüntüle
Öyle hissetmenizi aşırı bir önemi yok
Formu düzgün yapıyorsan gelişirsin bu kadar basit
2 yıldır yapıyorum 100kg lat pulldownum var ben hiçbişe hissetmiyorum hocam çekerken. Bu his meselesini geçin gelişiyormu ona bakın. Form doğruysa gerisi önemsiz
hocalarım siz öyle diyorsanız denicemde 100kg ne hocam titanmısınızBunun yerine cable station kullanman daha iyi olur
Zamanla gelişiyoruz kral. Bi dönem power de yaptım genetik yatkınlığım var poweredenicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocalarım siz öyle diyorsanız denicemde 100kg ne hocam titanmısınız
Lat pulldown için çok bir şeye gerek yok 3.ayıma girmeden 75 80kglara cıkmıştım biledenicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocalarım siz öyle diyorsanız denicemde 100kg ne hocam titanmısınız
ben row machinede hala aynı kaldım 30 kilo mu ne belkide daha az hatırlamıyorum ama şöyle diyim her öğünümde tavuk vardı protein yeterli aldığımdan eminim kaloride sorun var oda çok zor çiğ tartmak hep zahmetliLat pulldown için çok bir şeye gerek yok 3.ayıma girmeden 75 80kglara cıkmıştım bile
Boy kg ne kaç aydır yapıyorsunben row machinede hala aynı kaldım 30 kilo mu ne belkide daha az hatırlamıyorum ama şöyle diyim her öğünümde tavuk vardı protein yeterli aldığımdan eminim kaloride sorun var oda çok zor çiğ tartmak hep zahmetli
sorunum var galiba