50k bütçe ile gaming laptop önerisi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
50000
Oyun için f/p gaming laptop bakıyorum

Son düzenleme:
bunu alabilirsin hocam
yakın çevremede aldırdım çok memnunlar
evet hocam baktım şimdi fiyatına göre gayet güzel ürün ama 5050 yerine 4060 yada 5060'lı bir laptop olsa çok daha güzel olur çünkü karşılaştırma testlerine baktığımımda daha fazla fps veriyor

bunu alabilirsin hocam
yakın çevremede aldırdım çok memnunlar
Hocam merhaba,pek bilgili degilim fakat görünce gamegaraj nedense algısal olarak o fiyatlara alınmaz gibi geliyor sizin bu algınız nerede kırıldı acaba? birde günümüz için 16gb ram'in artık yetersizleşmeye başladıgını düşünüyorum
Not : laptop çok alıcı gözüküyor ve alınabilir duruyor ona hiç sözüm yok

Hocam merhaba,pek bilgili degilim fakat görünce gamegaraj nedense algısal olarak o fiyatlara alınmaz gibi geliyor sizin bu algınız nerede kırıldı acaba? birde günümüz için 16gb ram'in artık yetersizleşmeye başladıgını düşünüyorum
hocam benim algımı kıran laptopu canlı canlı 1 hafta kadar deneyimleyince oldu
elimde dell g15 serisi laptop um var bilen bilir dell laptop camiasında çok önemli ve kaliteli bir markadır
fakat gamegarajın anlaşmış olduğu firma laptopları o kadar yüksek kalitede yapmış ki
hem panel kalitesi hemde malzeme kalitesi olarak çok hoşuma gitti
oyunlarda zorladım fakat benim laptoptan daha az ısındı.
üstelik dell in soğutma performansı da iyidir,
ekran testi yaptım herhangi bir ghosting veya renk gamotunda bir hata yoktu
16gb ram için dersende evet artık az kalıyor
32gb almak en mantıklısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam baktım şimdi fiyatına göre gayet güzel ürün ama 5050 yerine 4060 yada 5060'lı bir laptop olsa çok daha güzel olur çünkü karşılaştırma testlerine baktığımımda daha fazla fps veriyor
5060 alman en iyi seçenek
ama 4060 kas gücünde 5050 den iyi
fiyat olarak bulabilirsen 4060 140w asus tuf r7 cihazlar var onlarada bakabilirsin
ama bence buralara kadar çıkmışken 1-2 daha koyup 5060 alman en sağlıklısı

evet 5050'li bir laptop 52k'ya biraz pahalı geldi bana ama güzel cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri