Yardım Hyperx Cloud 3 Vs Corsair HS80

Genel kullanımda HS80 daha kaliteli, Cloud 3 oyun oynama konusunda daha iyi.

Ekler

• image_720.webp
    image_720.webp
    33.2 KB · Hit: 7
Hocam ne alaka şimdi bu fotoğraf 😆😆😆

Hocam alınır gibi YouTube'de birkaç kişiyede sordum beğenmişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi kronigi var
Ağır yazmışlar yorumlarda üründe, esnetme hareketi olursa gacır gucur sesler çıkar.

Usta cloud 3 un sesi nasil az oluyor ayarlarını yaptin mi ben arctis nova 7 aldım sesi hoşuma gitmedi dip ses var gibiydi iade ettim şimdi cloud 3 wireless düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şuan bakıyorum alıp ayarını yapabilirsem haber ederim ama alıp almayacağım şuanda meçhul
Sesi az demedim hs80e göre az.Hs80in ses desibeli başka hiçbir kulaklıkta deneyimlemedim ki bu zamana kadar
cloud 2 cloud 3 corsair void elite barracuda x arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Hiçbirinde ses bu kadar fazla değildi.Cloud 3 ün ses gayet yeterli.Ama eq ayarı istiyor

Sesi az demedim hs80e göre az.Hs80in ses desibeli başka hiçbir kulaklıkta deneyimlemedim ki bu zamana kadar
cloud 2 cloud 3 corsair void elite barracuda x arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Hiçbirinde ses bu kadar fazla değildi.Cloud 3 ün ses gayet yeterli.Ama eq ayarı istiyor
Anladım baskan nova 7 ayarlarından anlar misin ben aldım bir turlu ayarını yapamadım iade etmeyi düşünüyorum fps oyuncusuyum sadece cs2 gibi düşunebilirsin

Anladım baskan nova 7 ayarlarından anlar misin ben aldım bir turlu ayarını yapamadım iade etmeyi düşünüyorum fps oyuncusuyum sadece cs2 gibi düşunebilirsin
Bilmiyorum fakat fps için alacaksanız cloud 3 daha iyi.Eq ayarı için
buraya bakablrsnız

Geri