Oliver Sykes
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Genel kullanımda HS80 daha kaliteli, Cloud 3 oyun oynama konusunda daha iyi.
Hocam yeni bir model çıkmış onu alıcam onceki sayfalarda paylaşmıştımGenel kullanımda HS80 daha kaliteli, Cloud 3 oyun oynama konusunda daha iyi.
Yeni model HangisiHocam yeni bir model çıkmış onu alıcam onceki sayfalarda paylaşmıştım
Furylevel çıkarmış
![]()
Fevell X1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
furylevel.com
Hocam ne alaka şimdi bu fotoğraf![]()
Linke bakarken çatladı
Ne gibi kronigi varHocam sanırım bahsettiğim kulaklığı alıcam incelemeside mevcut s
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz ne önerirsiniz?
Hocam yorumlarda taş gibi olduğunu söyleyenler var mecaz anlamda değil.
Kronik denir mi bilmem ama forumda 3 4 kişinin ki gece sağlamken sabah aniden catlamistiNe gibi kronigi var
Ağır yazmışlar yorumlarda üründe, esnetme hareketi olursa gacır gucur sesler çıkar.Ne gibi kronigi var
Sesi az demedim hs80e göre az.Hs80in ses desibeli başka hiçbir kulaklıkta deneyimlemedim ki bu zamana kadarUsta cloud 3 un sesi nasil az oluyor ayarlarını yaptin mi ben arctis nova 7 aldım sesi hoşuma gitmedi dip ses var gibiydi iade ettim şimdi cloud 3 wireless düşünüyorum
Hocam şuan bakıyorum alıp ayarını yapabilirsem haber ederim ama alıp almayacağım şuanda meçhul
Anladım baskan nova 7 ayarlarından anlar misin ben aldım bir turlu ayarını yapamadım iade etmeyi düşünüyorum fps oyuncusuyum sadece cs2 gibi düşunebilirsinSesi az demedim hs80e göre az.Hs80in ses desibeli başka hiçbir kulaklıkta deneyimlemedim ki bu zamana kadar
cloud 2 cloud 3 corsair void elite barracuda x arctis 5 arctis 9 deneyimledim.Hiçbirinde ses bu kadar fazla değildi.Cloud 3 ün ses gayet yeterli.Ama eq ayarı istiyor
Bilmiyorum fakat fps için alacaksanız cloud 3 daha iyi.Eq ayarı içinAnladım baskan nova 7 ayarlarından anlar misin ben aldım bir turlu ayarını yapamadım iade etmeyi düşünüyorum fps oyuncusuyum sadece cs2 gibi düşunebilirsin