Yardım Ders Çalışmak İçin Kalemli Tablet Önerisi

Tegin

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar 1. sınıfta tonla fotokopi kitapla uğraştığım için tablet almadığıma pişman olmuştum şimdi ders çalışmak için bir tablet arıyorum açıkcası bütçem en fazla 10k falan olabilr ama yine de önerilere açığım Kalemli ekran özellikleri iyi olan pil sıkıntısı yaşamayacağım 2 3 yıla ç.öp olmayacak bir tablet arıyorum genel olarak pdf üzerinden ders çalışırım arada video falan izlerim oyunla pek işim yok şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim

https://www.trendyol.com/lenovo/tab...false&fulfilmentType=mp&qaContentId=765683924 abi şu nada bu mantıklı duruyor oz sonra dah açekici bi tane dennk gelirse cevap veririm
Bu model arayüzde bile kasıyor cok önermem. Kasıyor derken her saniye kasıyor donuyor değil yavaş. Pdfler falan açılırken bekletiyor.

Gerçi 10k bütçede anca honor pad 9 kalemlik fırsat gelirse alabilir onun dışında seöenek yok bu bütcede. 2.el gidilebilir. Bu şimdiden zorlanan bir tablet.

Bu model arayüzde bile kasıyor cok önermem. Kasıyor derken her saniye kasıyor donuyor değil yavaş. Pdfler falan açılırken bekletiyor.

Gerçi 10k bütçede anca honor pad 9 kalemlik fırsat gelirse alabilir onun dışında seöenek yok bu bütcede. 2.el gidilebilir. Bu şimdiden zorlanan bir tablet.
yani bir sürü modele baktım ekran ve işlemci olarak yine bu üstün geliyor dediğin gibi 2. ellere bi bakmak lazım

ikinci el samsung tarafında en yeni s9fe belki s9fe+ bulabilirsin bu paralara. Apple tarafında ipad9 + pencil bulabilirsin. Benim de almayı düşündüğüm samsung s7+ bulabilirsin. Ya da bütçeni biraz daha zorlayıp s8 alabilirsin. S9fe+ bende vardı 1 yıl kullandım sattım fiyatına göre on numara tabletti sonra air m2 ye geçtim 2 ay kullanıp onu da sattım şimdi s6 lite 2022 aldım ama bu da çok yavaş geldi o yüzden ya s7+ ya da ipad 9'a geçmeyi düşünüyorum.

10k altına adam akıllı bir şey bulamadım 2. ele de pek güvenmiyorum bütçemi biraz zorlayarak şu iki tablete bakıyorum sizce hangisi daha iyidir
huawei daha iyi seçim, bütçenizi biraz daha arttırırsanız s10fe tavsiye ederim ama 12k civarına huawei mp11den iyisi yok gibi şuan

huawei daha iyi seçim, bütçenizi biraz daha arttırırsanız s10fe tavsiye ederim ama 12k civarına huawei mp11den iyisi yok gibi şuan
Anladım huaweide öğrenci indirimi de uygulayacağım oldukça uyguna gelecek fakat aklıma şu takıldı papermatte ekran ile normal ekran farkını biliyoruz ancak ben üzerine koruyucu taktığım zaman da bu farkı hissedebilecek miyim bu konu hakkında bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,174
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri