Hocam Msi ın yazılımı da berbat mallesef
B serisi içinmi bu yorumAsrock göze hitap etmiyor hocam global da çok güzel modelleri var ama Türkiye’de maalesef
B850 dolu model her türşümiş yapar x870 lerde iyidir istersen yardımcı olabilirimArkadaşlar beyaz bi sistem toplayacam da x870 bi anakart alacaktım ama bazıları 1.5 sene sonra yeni am6 soket çıkacak b850 al geçici fln diyor benim bildiğim 2030 da tanıtılacak tı eğer 2030 ve sonrası tanıtılacaksa x870 almam daha iyi olur diye düşünüyorum bilgisi olan yardımcı ola bilir mi
EvetB serisi içinmi bu yorum
Hocam beyaz önerebilğbi anakart varsa yardımcı olursanız çok sevinirimB850 dolu model her türşümiş yapar x870 lerde iyidir istersen yardımcı olabilirim
Asus un parça desteği yokYani hocam anakartta o kadar fazla bir bilgim yok. Asus ben iyi biliyordum aslında ama bazı modelerinde kronik olabilir. Önermek bana düşmez hocam yanlışa yöneltmiyim sizi. Forumda çok daha iyi bilen arkadaşlar vardır yeni konu açıp onlara sorarsanız daha iyi olur.
Direkt konum var benim böyleEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam beyaz önerebilğbi anakart varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam bütçe sınırım yok ama bütçeden ne kadar kısarsam sisteme daha iyi fanlar alabilirimAsus un parça desteği yok
Direkt konum var benim böyle
Bütçe söylerseniz eğer ona göre daha iyi yorumlar yapabilirimÖNEMLİ: Arkadaşlar öncelikle bu tarz beyaz sistem toplamak istiyorsanız biraz bütçeniz olması gerekiyor düşük bütçelerde önceliğiniz upgrade ve parça kalitesi olsun.
işlemci ve ssd konusunda bir öneri yapmayı düşünmüyorum sadece beyaz parçaları inceleyeceğim ve kendimce yorumlama yapacağım ucuz ve f/p ramleri konu alacağım üst düzey ramlere bakmıyacağım.
uyarılarımı yaptığımıza göre şimdi tavsiyelerime geçebilirim.
ANAKART:
Sistemimizi şık ve güzel gösterecek en önemli parça anakart olduğu için ve beyazlık unsuru en önemli parça bu yüzden önce anakartla başlıyacağız komple beyaz...
- ANtiQ08
- Cevaplar: 33
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
isterseniz özelden yazın detaylı yardım edeyim burada çok karışan oluyor sinir oluyorumHocam bütçe sınırım yok ama bütçeden ne kadar kısarsam sisteme daha iyi fanlar alabilirim
Başlık 'Beyaz sıvı soğutma önerisi'Asus un parça desteği yok
Bütçe söylerseniz eğer ona göre daha iyi yorumlar yapabilirimÖNEMLİ: Arkadaşlar öncelikle bu tarz beyaz sistem toplamak istiyorsanız biraz bütçeniz olması gerekiyor düşük bütçelerde önceliğiniz upgrade ve parça kalitesi olsun.
işlemci ve ssd konusunda bir öneri yapmayı düşünmüyorum sadece beyaz parçaları inceleyeceğim ve kendimce yorumlama yapacağım ucuz ve f/p ramleri konu alacağım üst düzey ramlere bakmıyacağım.
ANAKART:
Sistemimizi şık ve güzel gösterecek en önemli parça anakart olduğu için ve beyazlık unsuru en önemli parça bu yüzden önce anakartla başlıyacağız komple beyaz...
- ANtiQ08
Tamam dıristerseniz özelden yazın detaylı yardım edeyim burada çok karışan oluyor sinir oluyorum![]()
beyaz topluyorsan benim gibiBaşlık 'Beyaz sıvı soğutma önerisi'
https://forum.donanimarsivi.com/konu/beyaz-sivi-sogutma-onerisi.1158167/ bide rica etsem bu konuma bakarmısınız yardımcı olursanız sevinirim
Tamam dır
hortlattım senin konuyuAsus un parça desteği yok
ANAKART:
- ANtiQ08
Hocam bana kasa içinde herhangi ekranlı bişey mantıklı gelmiyor ama 420mm arıyorum çünkü aldığım kasa aşırı büyükbeyaz topluyorsan benim gibi
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 White ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
320×320 çözünürlüklü IPS LCD ekran ve dahili bellek Frozen Warframe’e büyük video dosyalarını oynatma yeteneği kazandırır.www.gaming.gen.tr
öneririm
hortlattım senin konuyu![]()
kasa ne senin birde merak ettim neden mantıklı değilHocam bana kasa içinde herhangi ekranlı bişey mantıklı gelmiyor ama 420mm arıyorum çünkü aldığım kasa aşırı büyük