kasa ve kullanıcan işlemci bilgilerini alalım yardımcı oluruz daha kolay şekildeYani sürekli bakamadığım için kasanın içine benim hoşuma gitmiyor pek kasada havn hs420
sayğı duyuyom hocam ama bence beyaz kasa lcd ekran bak ya da bakma güzel duruyorYani sürekli bakamadığım için kasanın içine benim hoşuma gitmiyor pek kasada havn hs420
420mm lerde Arctic güzel oluyor beyaz istiyorsan 7k civarında bütçe ne kadarİşlemci ryzen 7 9800x3d kasa havn hs420
7-8 arasısayğı duyuyom hocam ama bence beyaz kasa lcd ekran bak ya da bakma güzel duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
420mm lerde Arctic güzel oluyor beyaz istiyorsan 7k civarında bütçe ne kadar
ben bulamadım bu modeli link atarmısınBen daha ucuza bulmuştum hocam
Bu proymuş ne farkı var hocam
ben bulamadım bu modeli link atarmısın
1.500 tl fiyat farkı var aralarında düz modelide yeterli benceAmazon’da daha ucuz MuşArctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00153A İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00153A İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Liquid Freezer III güzel sıvı sogutmaAmazon’da daha ucuz MuşArctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00153A İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00153A İşlemci Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Şöyle bişi var artich in sitesinde sadece siyah modellerde pro var beyazlarda yok1.500 tl fiyat farkı var aralarında düz modelide yeterli bence
Liquid Freezer III güzel sıvı sogutma
Ben öyle düşünmüyorum.Hocam Msi ın yazılımı da berbat mallesef
Valla ben kullanıyorum hali hazırda rgb desteği aşırı yetersiz uygulamaya girerkenki donmalar ve yüklenmeler de mevcut asus ta da aynı sorun vardı ddr4 te rog b550 kullanıyordum inşallah düzel miştirBen öyle düşünmüyorum.