Başlangıç motoru önerir misiniz?

Keytia

80+
Reaksiyon skoru
155
100k ya yakın bütçem var güçlü bir motor almak istiyorum önerileriniz neler

başlangıç motoru için rs200 ve ns200 gayet ideal fazlasını tavsiye etmem rs250 veya 250nk da olabilir ama kronikleri var rs200 grenajları ses yapıyor bloğu iyi ama 10k km altı bulabilirsin 100k ya diye düşünüyorum

güçlü ve güzel olarak ne önerirsin bütçe önemsiz ise f/p olarak
Güçlü motordan kastın ne?
Ehliyetin ne?
Tam olarak bütçen ne?
Motordan beklentin ne?
Motoru hangi senaryoda kullanacaksın?
Kaç yıldır hangi motorları kullandın?
Toplamda kaç km yaptın?
Yaşın kaç?

Motor önerin diyince önerilmiyor. Araba gibi değil. Binbir çeşit motor var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa bütçe önemsiz güçlü motor Aprilla rsv4, Bmw s1000rr gibi motorlar öneririm.

Tecrüben yoksa scooter ile başlaman daha iyi olur. Tvs ntorq 125 öneririm. 60.000 lira civarına sıfır çok fiyat performans bir motor. Scooter istemiyorsan eğer tvs raider 125 bakabilirsin.

Çok zor. Ns200 falan alırsın bu paraya. O da güçlü bir motor değil.
Tecrübesizse ns200 bile güçlü kalır hocam.
100k ya yakın bütçem var güçlü bir motor almak istiyorum önerileriniz neler
Eğer tecrübe hiç yoksa kesinlikle alacağın modelde ön arka ABS olsun. Ayriyetten bu fiyat bandında racinge yönelme çünkü zaten bir kaç alternatif var onların da bir ikisi hariç başına hep dert yaratacak motorlar. İlla racing istiyorsan ikinci el temiz rs200 al ama tavsiyem ikinci elden ns200, apache rtr200 ya da n250 (en son tercihin olsun bu model çünkü top speed yüksek olmasa bile diğerlerine göre daha torklu, yanlış debriyaj kullanımında kayıp gider altından) alman olacaktır. En azından düşüp kalktığında grenaj dersin olmaz, boşu boşuna masrafa da görmemiş olursun.

Ehliyetin ne?
Tam olarak bütçen ne?
Motordan beklentin ne?
Toplamda kaç km yaptın?
Yaşın kaç?

Yoksa bütçe önemsiz güçlü motor Aprilla rsv4, Bmw s1000rr gibi motorlar öneririm.
150k ya kadar bütçem var hocam hiç motor sürmedim ehliyetim de suan işlemde almak üzereyim motordan beklentim hızlı bir şekilde hızlanması ve hızlı olması motoru şehir içi ve sehirler arası yolculuk için kullanacagım hiç moto tecrübem yok motora benzer araçlarda var 19 yaşındayım

o
Tecrübesizse ns200 bile güçlü kalır hocam.

Eğer tecrübe hiç yoksa kesinlikle alacağın modelde ön arka ABS olsun. Ayriyetten bu fiyat bandında racinge yönelme çünkü zaten bir kaç alternatif var onların da bir ikisi hariç başına hep dert yaratacak motorlar. İlla racing istiyorsan ikinci el temiz rs200 al ama tavsiyem ikinci elden ns200, apache rtr200 ya da n250 (en son tercihin olsun bu model çünkü top speed yüksek olmasa bile diğerlerine göre daha torklu, yanlış debriyaj kullanımında kayıp gider altından) alman olacaktır. En azından düşüp kalktığında grenaj dersin olmaz, boşu boşuna masrafa da görmemiş olursun.
hocam rs200 aşşırı hoşuma gitti gorunusu olsun fiyatı olsun onu alacagım sanırım çok tesekkürler

o

hocam rs200 aşşırı hoşuma gitti gorunusu olsun fiyatı olsun onu alacagım sanırım çok tesekkürler
bayiye gidip hem rs200 hem 250sr a oturmanı tavsiye ederim.Rs200 e bindiğin zaman naked motora binmiş gibi oluyorsun ve bence oturuş pozisyonu açısından 250sr a bindiğin zaman çok daha iyi duruyor, racinge daha yakın bir deneyim.

Ehliyetin ne?
Tam olarak bütçen ne?
Motordan beklentin ne?
Toplamda kaç km yaptın?
Yaşın kaç?

A1 e 100k vesaire bütçe var hiç kullanmadım ne önerirsin

bayiye gidip hem rs200 hem 250sr a oturmanı tavsiye ederim.Rs200 e bindiğin zaman naked motora binmiş gibi oluyorsun ve bence oturuş pozisyonu açısından 250sr a bindiğin zaman çok daha iyi duruyor, racinge daha yakın bir deneyim.
sr250 çin malı genelde asla çin mali onermiyorlar sizce yinede alınabilir mi

Geri