RX 9070 XT ve R5 9600 Sistem çok düşük performans veriyor.

2 ay sonra alacağım 95 bin TL bütçe ile bakarsın 5080 uygun olursa kaliteli bi marka ile değerlendiririm ama yüksek ihtimalle kaliteli markalarla 9070xt + 7800x3dli sistem duzecegim psu, anakart vb hepsini kaliteli markalar almayı düşünüyorum ekran kartını zaten asus tuf gaming alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu parçalar ile düşünüyorum
cube'nin fiyatı nolmuş ya öyle :D o fiyata 360lık soğutmalar var sanırım

Td 500 daha hoşuma gidiyor uygunmu diye bi bakar mısın
kasayı biliyorum 10k civarında ki tüm kasaların detaylarına hakimim kasa iyi mesh felan ama o kadarda bir esprisi yok bence benim kendi tercihim beyaz kasaya siyah sistem güzel oluyor rw207 modelinde 4 tane fan 140 lık olarak geliyor sıvı soğutma takında extra fan ihtiyacıda kalmıyor(toplarken deli etti ama olsun)

Td 500 daha hoşuma gidiyor uygunmu diye bi bakar mısın

Benim eklediğimde 360
240 diye gördüm :D her neyse ben 240lığını kullanıyorum ve herhangi bir ses vs gibi sorunla karşılaşmadım. soğutması bana göre baya iyi, tercih edilebilir.

240 diye gördüm :D her neyse ben 240lığını kullanıyorum ve herhangi bir ses vs gibi sorunla karşılaşmadım. soğutması bana göre baya iyi, tercih edilebilir.
ne kadardır kullanıyorsunuz hocam akma vs yaptı mı bu zamana kadar

Soğutması iyi, uzun ömürlü, sağlam falansa tercih edebilirim ben de ama marka ismi bana da güven vermedi çoğu kişi öneriyor bu arada donanım arşivi bile sağlam marka demişti

Soğutması iyi, uzun ömürlü, sağlam falansa tercih edebilirim ben de ama marka ismi bana da güven vermedi çoğu kişi öneriyor bu arada donanım arşivi bile sağlam marka demişti
güvenemiyorum ben hocam marka sağlam olsada ürün desteği yoksa bitiyor benim gözümde Asus anakart tercih etmiyor oluşumun başlıca sebebi

2 sene oldu hocam bir kere hava yaptı onu da soğutmayı sallayarak geçirdim

dediğim gibi bir sorun olmadı sıkıntısız kullanıyorum, yanında ekstra sıvı da çıkıyor kutunun içinden

2 sene oldu hocam bir kere hava yaptı onu da soğutmayı sallayarak geçirdim

dediğim gibi bir sorun olmadı sıkıntısız kullanıyorum, yanında ekstra sıvı da çıkıyor kutunun içinden
Sıvı takviyesine gerek var mı? Bilmediğimden soruyorum çok uğraşamam onla çünkü

5080 almalısınız bence bu bütçede.
Çok iyi soğutucu bu arada, bende epey testlerini bakmıştım.

9800x3D serbest bırakılacak bir işlemci değil gördüğünüz gibi.
-25 curve verince, optimizasyonu bozuyorsun diye söyleniyorlar ama gereksiz yüke girdiğinde de kendini kısıyor ve performansı düşüyor işte işlemcinin.
9800X3D'de gereksiz bir işlemci gerçekten ama şimdi linç yiyeceğim için konu açmak istemiyorum :kekw:
Sen niye aldın diyen olursa da sim racing için gerekliydi. Bir kaç özel kullanım dışında yemin ederim gereksiz masraf işte bu işlemciler.

5080 almalısınız bence bu bütçede.
Çok iyi soğutucu bu arada, bende epey testlerini bakmıştım.

9800x3D serbest bırakılacak bir işlemci değil gördüğünüz gibi.
-25 curve verince, optimizasyonu bozuyorsun diye söyleniyorlar ama gereksiz yüke girdiğinde de kendini kısıyor ve performansı düşüyor işte işlemcinin.
9800X3D'de gereksiz bir işlemci gerçekten ama şimdi linç yiyeceğim için konu açmak istemiyorum :kekw:
Sen niye aldın diyen olursa da sim racing için gerekliydi. Bir kaç özel kullanım dışında yemin ederim gereksiz masraf işte bu işlemciler.

5080 giriş seviyesi kart almak yerine 5070ti üst seviye modeller daha mantıklı geliyor zaten 5070ti ve 5080 yapısal olarak aynı kartlar değişen bir tasarımı yok 5070ti iyi soğutmalı model alıp biraz overclock atarsam 5080 gücünde çalışıyor zaten hem hep şey demişlerdir sistemindeki en güçsüz parça kadar güçlüsün diye 😞

5080 giriş seviyesi kart almak yerine 5070ti üst seviye modeller daha mantıklı geliyor zaten 5070ti ve 5080 yapısal olarak aynı kartlar değişen bir tasarımı yok 5070ti iyi soğutmalı model alıp biraz overclock atarsam 5080 gücünde çalışıyor zaten hem hep şey demişlerdir sistemindeki en güçsüz parça kadar güçlüsün diye 😞
Ben olsam 5080 alırdım hocam. Azımsanmayacak performans farklı oluşuyor oyundan oyuna.
Birde 5080'i verimlilikte kullanırken;
5070 TI'yı daha çok güç tüketerek kullanmak zorunda kalırsınız, ama sizin kararınız tabi bir şey diyemem.

Ben olsam 5080 alırdım hocam. Azımsanmayacak performans farklı oluşuyor oyundan oyuna.
Birde 5080'i verimlilikte kullanırken;
5070 TI'yı daha çok güç tüketerek kullanmak zorunda kalırsınız, ama sizin kararınız tabi bir şey diyemem.
5070tis veya 5070s çıktığı zaman kararım değişebilir ama 5080 bana boş bir gpu olarak geliyor kendi şahsi fikrim

Geri