Gamepad ile fps oyunu iyi oynanır mı ?

Batuw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,114
Arkadaşlar yeni gamepad aldım ama hikaye oyunlarında bile adam akıllı aim alamıyorum bu kolu kullanarak e spor seviyesi bile olmasa mesela cs de global falan olabilen var mıdır ? yada ben klavye mousela büyüdüğüm için mi çok alışamadım apex oynamayı düşünüyodum god of war oynadım o inerken baltayla aim alamayınca indirmeyi durdurdum o seviye :D

Bazı fps oyunlarında tam kontrolcu destegi var ama cs onlardan biri degil. apexde ve r6 da oynayabilirsin ama

Apexte çok rahat. Codda da öyle aim assist her oyunda aynı olmuyor avantajlı olduğu oyunlar var.

Bildiğim kadarıyla üst düzey COD oyuncuları çoğunlukla gamepad ile oynuyor. Şahsi görüşüm Fortnite'da karşıma çok gelmişti aim assist olduğundan çok rahat vuruyorlar uzaktan aşırı sinir oluyordum bu yüzden.

Bildiğim kadarıyla üst düzey COD oyuncuları çoğunlukla gamepad ile oynuyor. Şahsi görüşüm Fortnite'da karşıma çok gelmişti aim assist olduğundan çok rahat vuruyorlar uzaktan aşırı sinir oluyordum bu yüzden.
Apexte çok rahat. Codda da öyle aim assist her oyunda aynı olmuyor avantajlı olduğu oyunlar var.
Nasıl yani rekabetçi oyunlardada mı aim asist var ?

Hocam oyuna bağlı mesela ben fortnite cod bf6 oyunlarını gamepad ile daha iyi oynuyorum.Ama cs nin gamepad ile düzgün oynayacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar yeni gamepad aldım ama hikaye oyunlarında bile adam akıllı aim alamıyorum bu kolu kullanarak e spor seviyesi bile olmasa mesela cs de global falan olabilen var mıdır ? yada ben klavye mousela büyüdüğüm için mi çok alışamadım apex oynamayı düşünüyodum god of war oynadım o inerken baltayla aim alamayınca indirmeyi durdurdum o seviye :D
Biraz yatkınlık biraz da alışkanlık ben hic beceremiyorum kolla oynamayı mesela bayadır da kullanırım hiç gelişme yok.

hacı bende kol aldım merak saldım bu işe, GOW satın alacaktım bugün kol ile oynarım diye ama bu dediklerinden sonra acaba dedim bende, ne oynanır aga bu aletle :D

hacı bende kol aldım merak saldım bu işe, GOW satın alacaktım bugün kol ile oynarım diye ama bu dediklerinden sonra acaba dedim bende, ne oynanır aga bu aletle :D
yok kanka gow oynanıyo aksiyon esnasında baltanı çok basit olmadıkça fırlatmazsın olur biter ama bazı puzzlelar var mesela basit balta fırlatcan yaparsın her türlü ama birinde aptl gibi bi çok sağa bi çok sola götürüp durdum 1dk boyunca nişan almaya çalıştım onun dışında gamepad ile gow mükemmel hissiyat veriyo klavye fareden daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,315
Üyeler
183,975
Son üye
_frozen
Geri