DA forumun kuralları cok tutarsiz degil mi yav

Melih -

80+
Reaksiyon skoru
112
baskan simdi küfür falan ediyolar uyari aliyon ceza yok bisi yok filan modlar kafasina göre ceza kesiyo hesap silme desen yok forum icin öneri yazsan laf ediyolar

Daha dün biri bunları söylediği için ban yedi
Ayağını denk al çok konuşma diyorsun hocam yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baskan simdi küfür falan ediyolar uyari aliyon ceza yok bisi yok filan modlar kafasina göre ceza kesiyo hesap silme desen yok forum icin öneri yazsan laf ediyolar
Küfür edince uyarı cezası hatta üstü ban falan var cezasız değil yani ama hesap silememe veya öneri konusunda haklısın ( önerilerede mail atın diyorlar falan filan )

Her bir yanlışın sana uyarı puanı olarak gelir. Bunlar birikir ve forumdan uzaklaştırılırsın. Atıyorum benim 4 puanım var. Ben kurallara aykırı işler yapıp 19 a geldikten sonra bir kural hatamla forumdan belirli bir süre uzaklaştırılırım. Tutarsızlık yok, biriken puanlar var.

Her bir yanlışın sana uyarı puanı olarak gelir. Bunlar birikir ve forumdan uzaklaştırılırsın. Atıyorum benim 4 puanım var. Ben kurallara aykırı işler yapıp 19 a geldikten sonra bir kural hatamla forumdan belirli bir süre uzaklaştırılırım. Tutarsızlık yok, biriken puanlar var.
bazi puanlar belirli sure sonra kalkiyor diye biliyorum hepsi oyle mi bilmiyorum fakat 1 uyarim vardi suresi gectigi icin bitti diye gozukuyor

simdi ben 19. kez hirsizlik yapinca mi ceza aliyom yani o mantık mı

Durduk yere ban atacaklarını sanmıyorum, uyarı puanına göre atıyorlardır :D

peki yapacağımız hayır işleri o puanları siliyormu?
Mesela lisans almak isteyene lisans hediyye etsem.
Çözülmeyen bilgisayar sorununu uzaktan bağlanıp çözsem?
Ekran kartı vram'ı bozulana vram yüklesem? :D sjshshdhsh

peki yapacağımız hayır işleri o puanları siliyormu?
Mesela lisans almak isteyene lisans hediyye etsem.
Çözülmeyen bilgisayar sorununu uzaktan bağlanıp çözsem?
Ekran kartı vram'ı bozulana vram yüklesem? :D sjshshdhsh

SAnmıyorum da keşke olsa. 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,807
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri