FC 26 EN UCUZ ŞEKİLDE NASIL ALINIR? EPİC

ErenMaiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
Arkadaşlar epic games 500 tl geri iade veriyor fakat epic games parası olarak. sanırım en mantıklı bu şekil almak olabilir
Epic Games Store'da FC™ 25 / FC™ 24 / FIFA 23'e sahip Epic Games hesabı sahipleri, FC™ 26 Standard Edition'da %20 indirimden yararlanabilir. İndirim, ödeme sırasında uygulanır. BÖYLE BİR YAZI VAR FAKAT BENDE UYGULAMIYOR ANLAMADIM

Son düzenleme:
Bir ara ukrayna vpn muhabbeti vardı çoğu kişi öyle aldı. Fakat düşük de olsa ban riski var haberin olsun.

FC25 için steam muhabbeti vardı belki FC26 da da olur. Steamde FC24 ü olanlar FC25’i baya ucuza alıyodu. Benim FC24 PS Store dandı o yüzden FC25 ilk başladığı zaman baya pahalıydı almamıştım. Oyunun sonlarına doğru sırf FC26 yı sonra ucuza almak için steamden FC25 aldım. Ucuz olma mantığıda size FC25 ve FC26 yı paket olarak satıyor ve sizde FC25 olduğu için sadece FC26 yı çok ucuza alıyorsunuz.

FC25 için steam muhabbeti vardı belki FC26 da da olur. Steamde FC24 ü olanlar FC25’i baya ucuza alıyodu. Benim FC24 PS Store dandı o yüzden FC25 ilk başladığı zaman baya pahalıydı almamıştım. Oyunun sonlarına doğru sırf FC26 yı sonra ucuza almak için steamden FC25 aldım. Ucuz olma mantığıda size FC25 ve FC26 yı paket olarak satıyor ve sizde FC25 olduğu için sadece FC26 yı çok ucuza alıyorsunuz.
Peki şu an var mı şu an öyle bir şey

O bugdu 1 günde fixlediler şuan ukrayna vpn en mantıklısı 40 dolara normalini alabiliyon yada 10 dolara 1 aylık ea pro alabiliyon
hocam şuanda böyle gözüküyor bende . fakat ödeme admında haal 2600 gözüküyor
ayrı olarak bu yazının altında eski fc sahiplerine %20 indirim uygulancak fln diyor ama uygulanmıyor. 2 gündür çözememişler sorunu fiyat indirimi yapmıyor.
fc23.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi tekrar 2600 fiyatına geldi

hocam şuanda böyle gözüküyor bende . fakat ödeme admında haal 2600 gözüküyor
ayrı olarak bu yazının altında eski fc sahiplerine %20 indirim uygulancak fln diyor ama uygulanmıyor. 2 gündür çözememişler sorunu fiyat indirimi yapmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi tekrar 2600 fiyatına geldi
Hocam fc 25 sahiplerine indirim sadece ultimate sürümde var diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,495
Üyeler
183,438
Son üye