FC 26 EN UCUZ ŞEKİLDE NASIL ALINIR? EPİC

ukrayna vpn standart sürüm aldık ben ve arkadaşım. arkadaşım ayrıca ea play pro aldı ut sürüm olsun diye şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık

ukrayna vpn standart sürüm aldık ben ve arkadaşım. arkadaşım ayrıca ea play pro aldı ut sürüm olsun diye şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık
ea play pro yıllık kaça ?
standart sürüm kaça geldi

kaca geldi hocam vpn ile alanlardan sorun yasayan gördünüz mü hic 3 ay daha fazla oynamak icin değer mi

kaca geldi hocam vpn ile alanlardan sorun yasayan gördünüz mü hic 3 ay daha fazla oynamak icin değer mi
Hocam böyle düşünüyorsan 3 ay sonra al zaten.Ben şuan hiçbir arkadaşımda problem görmedim.3 ay sonra almak senin için problem değilse 25den devam edip 3 ay sonra 26 al

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Yanlış Kategori
Ben hesabımı Ultimate ED Satıyorum, 1300₺

ea play pro yıllık kaça ?
standart sürüm kaça geldi
standart sürüm 1700 ea pro yıllık 2700 chatgpt hepsini söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istemene bağlı ben 3 ay oynamasam bişe olmaz diyosan almana gerek yok ama ut tayfa genel olarak yeni oyunu bekleyip erkenden oynamak için alıyor zaten oyunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Hocam selam,
Ukrayna VPN ile nasıl aldınız acaba ? Ukrayna vpn ile EA storedan mı aldınız ve standart sürüm ne kadar yardımcı olur musunuz

FC25 için steam muhabbeti vardı belki FC26 da da olur. Steamde FC24 ü olanlar FC25’i baya ucuza alıyodu. Benim FC24 PS Store dandı o yüzden FC25 ilk başladığı zaman baya pahalıydı almamıştım. Oyunun sonlarına doğru sırf FC26 yı sonra ucuza almak için steamden FC25 aldım. Ucuz olma mantığıda size FC25 ve FC26 yı paket olarak satıyor ve sizde FC25 olduğu için sadece FC26 yı çok ucuza alıyorsunuz.
5 dolar olmuştu İnşallah bu senede gelir

Hocam selam,
Ukrayna VPN ile nasıl aldınız acaba ? Ukrayna vpn ile EA storedan mı aldınız ve standart sürüm ne kadar yardımcı olur musunuz

paparadan sanal kart açtım hesabına içinde olması yeter zaten o sanal kart o hesapta çekiyo parayı işimi hallettikten sonra da kapadım sanal kartıda vpn hesabınıda. ayrıca kaspersky vpn hesabını açıp 1 hafta deneme üyelik almanız lazım onuda sanal kartla alabilirsin. standart sürüm 1700 tl ea playden aldım

Geri