Silinsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yuvi

80+
Reaksiyon skoru
5
Uygun Olmayan Konu Başlığı
SİLİNSIN

Son düzenleme:
başıma gelen 2 olayı anlatacağım ve okuduktan sonra başlıktaki soruya cevap bulmaya çalışalım. ikisi de aynı tarz olay ama farklı zamanlarda yaşandı.

1. olarak, okulda sürekli konuştuğum yakın bir arkadaşım vardı. beni sürekli övüyor, yakın duruyor, dışarıda şuraya gidelim beraber bir şeyler yapalım falan diye teklif ediyordu. wpden sürekli konuşurduk geç saatlere kadar. başına gelen her olayı anlatıyordu. benim uykum geldi deyip yatardı. okullar bitip mezun olduktan sonra da iletişimi sürdürdük. ama ne olduysa bir gün birden iletişimi kesti. ben cevap yazıyorum o dönmüyordu. sonrasında hiç muhatap olmadık. en yakın arkadaşlarımdan biri nasıl bir anda böyle silip attı anlamadım. sevgili olarak bir beklentim yoktu zaten hiç o hevesi vermedim karşıya ama en azından benden hoşlanıyorsa bile söyleyebilirdi. pat diye silmemesi lazımdı.

2. olarak da sosyal medyadan konuştuğum bir kız vardı. onla da kafa yapımız uyuyordu. uzun süre konuşuyorduk. okuduğumuz kitaplar vs. aynıydı. bana hep senle beraber otursak denizi izlesek bir şeyler içsek falan derdi. yine bir gün konuşurken telefonu bırakıp 1 dk içeri gittim. döndüğümde, senin işin var galiba sonra konuşuruz bye, yazdığını gördüm. işim yok içeri gidip geldim yazdım. sonrasında hiç cevap alamadım. şaka gibi olay, 1 dk geç cevap geldi diye hiç yüz yüze birbirimizi görmemişken o da sildi gitti.

bu kızlar neden böyle? hepsi mi aynı yoksa bana mı böyleleri denk geldi? yani trip mi diyim başka bir şey mi bu kadar basit olmamalı birini silmek. yani bunlarla evlensen en ufak şeyde ben boşanıyorum deyip babasının evine kaçar sonra ömür boyu nafaka öderiz.

bu olaylardan sonra kızlarla yazışmamaya başladım. hiç trip çekecek halim yok. illa evlenecek de değilim bu tarz muameleye uğraşmaktansa, 7/24 onları memnun etmeye çalışmaktansa tek yaşarım daha iyi.

Mezun olduktan sonra bazı insanların menfaat insanı olduğunu anlıyorsun takma kafana.

Digerinde ise bir şeyler beklemek senin hatan.

Ne bu uzunluk altarafı 2 cümle kuracaksın tüm olay örgüsünü niye anlatıyorsun.
Muhtemelen sebebi çok ciddiye alman. Bu kadar ciddiye almalık hiçbir durum yok

Bizim kızlarımız şükürsüz. Bakın yabancı bir hatunla iki üç gün takılın anlayacaksınız demek istediğimi.
Dünya kendi parmaklarında dönsün istiyorlar. Bir de iyi davrandıkça daha çoğunu bekliyorlar.

Mezun olduktan sonra bazı insanların menfaat insanı olduğunu anlıyorsun takma kafana.

Digerinde ise bir şeyler beklemek senin hatan.
bir şey beklemedim ki hiçbir zaman. neden böyle saçma bir davranış içinde bulunduklarını çözmeye çalışıyorum.

Ne bu uzunluk altarafı 2 cümle kuracaksın tüm olay örgüsünü niye anlatıyorsun.
Muhtemelen sebebi çok ciddiye alman. Bu kadar ciddiye almalık hiçbir durum yok
ciddiye almadım. neden böyle davranıyorlar onu analiz edelim beraber diye paylaştım. ister 1 cümle yazarım ister 1000 cümle okumak istemiyorsan okuma kardeş zorlayan yok. burası yardımlaşma forumu insanlar fikirlerini paylaşıp birbirine yardım eder. yapay zeka cevabı gibi 2 satır yazı beklemeyin herkesten.

Daha kızlar beni geri çevirmedi, geri çevirse denerim muhakkak. :D sjshdhdshsj
dışarı çıkınca kızlar peşinde kuyruk mu oluyor en maskülen sensin demek ki bu galakside.

hem ben teklif ettim reddedildim diye bir şey yazmadım ki. kafanda olayı nasıl kurduysan kendince bir hikaye oluşturmuşsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri