❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Castor Pro Bass(Siyah) versiyonu da indirime gelmiş gözüküyor önceden sadece gümüş versiyonu vardı. Oyunlar için gümüş olan yani harman, bass severler için siyah öneriliyor sahnesi dar ve aşırı basslı olduğu için oyunlarda yetersizmiş. Frekans eğrilerine buradan baktım.

İncelemelerde çoğunluk Castor Harman (Gümüş) ve Castor Pro Bass (Siyah) modellerini öneriyor. Castor Pro Gümüşte switchte bass frekansları arttırılsa dahi yetersiz kalıyor. Castor Bass modelinde ise detaylar az ve boğuk hissettiriyormuş. Pro modellerde bazı kulak yapılarına da uyumsuz olma ihtimali var o nedenle kararsız kaldım.
Castor kulak ağrıtıyor uzun süre imkansız kullanamıyorum. Bu arada castor bass ile dahi ses kasılıyor switchler hepsi aşağıda kullanıyorum. CS oynadım hiç sorun yaşamadım. Pronun bassı almayı düşünüyorum. Detay açısından daha iyidir muhtemelen.

Hocam bakarsanız işciliğe hiç alakası yok.

nerden anladın hocam? çünkü bu kulaklıklar zaten 3-5 dolarlık kulaklıklar çakmasını yapsa ne kadar kazanabilir ki bana mantıklı gelmedi
WhatsApp Görsel 2025-09-22 saat 10.08.01_407f34ad.webp
1758525029754.webp

Castor kulak ağrıtıyor uzun süre imkansız kullanamıyorum. Bu arada castor bass ile dahi ses kasılıyor switchler hepsi aşağıda kullanıyorum. CS oynadım hiç sorun yaşamadım. Pronun bassı almayı düşünüyorum. Detay açısından daha iyidir muhtemelen.
bir süre sonra benim de başım ağrıyor tizlerden dolayı mı emin olamadım. mesela truthear hexada aynısı olmuyor

hocam en giriş seviyesi kulaklık için gayet normal. hatta 3 ay sonra bozuldu desen bile şaşırmam. kzye özgü değil 20 doların altında kalite kontrolü iyi bir kulaklık beklemeyin
Hocam 2-3 dolar olsa bile bir standardı olmalı o yüzden diyorum.

Bu iki resim arasındaki farkı anlamayacak kadar zor bir şey yok. Bunu bile anlamayan insanla tartışmayada gerek yok.
Aynen bence de, adamlar stok resime kablo detayını eklememiş ama anlayamamışsın. Stok shoplu resim ile gerçek ürünü karşılaştırıp çakma diyen birine bir şey anlattığım icin suç bende.

bir süre sonra benim de başım ağrıyor tizlerden dolayı mı emin olamadım. mesela truthear hexada aynısı olmuyor
Hayır o anlamda değil bass modelinde tizler o kadar keskin değil. Edx proda mesela dediğiniz gibi tizden kulağım ağrıyordu. Castorda ya metal olduğundan ağır geliyor ya da büyük geliyor, kulak kemiği ağrıyor. Tizden ağrı kesinlikle yok. Bütün switchler aşağıda kullanıyorum, 3 ve 4 tizi baya arttırıyor.

Hayır o anlamda değil bass modelinde tizler o kadar keskin değil. Edx proda mesela dediğiniz gibi tizden kulağım ağrıyordu. Castorda ya metal olduğundan ağır geliyor ya da büyük geliyor, kulak kemiği ağrıyor. Tizden ağrı kesinlikle yok. Bütün switchler aşağıda kullanıyorum, 3 ve 4 tizi baya arttırıyor.
benim kulağıma tam oturuyor ve hexadan baya hafif dediğinin ikisi de değil yani

Geri