2 k geçmek direk sorunu çözmez işlemciyi yükseltmek en mantıklısıDaha 2 hafta oldu sistemi alalı kanka virüsten değil
2 k geçmek direk sorunu çözmez işlemciyi yükseltmek en mantıklısıDaha 2 hafta oldu sistemi alalı kanka virüsten değil
Bencede 9600x geçebilir sorunu çözecektir 1080p için2 k geçmek direk sorunu çözmez işlemciyi yükseltmek en mantıklısı
kanka satsam kaça satabilirim işlemciyi daha 2 haftalık bu arada2 k geçmek direk sorunu çözmez işlemciyi yükseltmek en mantıklısı
peki 2k monitöre geçsem sorun düzelirmi zaten 2k 4k oynamak için bu7 seistemi topladımBencede 9600x geçebilir sorunu çözecektir 1080p için
Yani kesin bişe diyemem bence düzelir heleki ayarları biraz daha yükseğe alırsanızkanka satsam kaça satabilirim işlemciyi daha 2 haftalık bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki 2k monitöre geçsem sorun düzelirmi zaten 2k 4k oynamak için bu7 seistemi topladım
Buna katılıyorum. Darboğazı azaltmak için oyun içi grafik ayarlarını yükseğe alıp dene. Drop benzeri sorunu yine yaşarsan başka bir şeyle ilgili olabilir. Ram veya ssd sorunu gibi geldi bana.Böyle olması normal değil uzun süreli fps düşmeleri drop değil çünkü o an başka bir şey oluyor olması lazım
Hersey en yüksekte kanka işlemci kullanımı 100 e vuruyor anlık ve FPS 500 den 10 a falan düşüyor. Kısıtlama yaptım görev yöneticisi olayını yaptım bios guncelledim sonuç gene aynıBuna katılıyorum. Darboğazı azaltmak için oyun içi grafik ayarlarını yükseğe alıp dene. Drop benzeri sorunu yine yaşarsan başka bir şeyle ilgili olabilir. Ram veya ssd sorunu gibi geldi bana.
Hepsi yüksekte hala ayniBuna katılıyorum. Darboğazı azaltmak için oyun içi grafik ayarlarını yükseğe alıp dene. Drop benzeri sorunu yine yaşarsan başka bir şeyle ilgili olabilir. Ram veya ssd sorunu gibi geldi bana.
Sorunun yazılımsal olmadığından emin olmak için cinebench testini single ve multi yapabilir misin? Orada da kontrol et kullanımları. Orada da aynıysa bi temiz windows kurulumu dene. Yine geçmezse donanımsal olabilir sorun.Hersey en yüksekte kanka işlemci kullanımı 100 e vuruyor anlık ve FPS 500 den 10 a falan düşüyor. Kısıtlama yaptım görev yöneticisi olayını yaptım bios guncelledim sonuç gene aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi yüksekte hala ayni
Bu işlemcinin %100 e vurup FPS drop girme durumu yalnızca Valorant da mı yaşanıyor, başka oyunlarda test ettiniz mi sistemi?Arkadaşlar merhaba öncelikle oyunda 500 civarı FPS alırken 5 saniyede bir yaklaşık 10 fpse falan düşüyor takılmalar oluyor. Sistemim ryzen 5 7500F ve rx 9070 xt çözünürlük 1080p
Bios en güncel sürüm sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ayrıca işlemci kullanımı %99 oluyor drop girdiği an.
evet sadece valorantta oluyor csde işlemci oyunu ama onda böyle bir sorun yok fps hep sabit seyrediyor takılma söz konusu degilBu işlemcinin %100 e vurup FPS drop girme durumu yalnızca Valorant da mı yaşanıyor, başka oyunlarda test ettiniz mi sistemi?
Eğer cs2 den bahsediyosanız işlemci oyunu değil ekran ksrtınıda kullanıyor ama normal cs evet işlemci oyunu valo gibievet sadece valorantta oluyor csde işlemci oyunu ama onda böyle bir sorun yok fps hep sabit seyrediyor takılma söz konusu degil
kısacası valo dışı hiçbir oyunda takılma bu tarz sorunlar mevcut degil sorun neyden kaynaklı olabilirEğer cs2 den bahsediyosanız işlemci oyunu değil ekran ksrtınıda kullanıyor ama normal cs evet işlemci oyunu valo gibi
Adamın dediklerini yap cinebench testleri internetten bak anlamıyosun hadi onlarıda yapamadın diyelim işlemcini yükselt monitör almak yerine sen madem fps odaklı oyun oynuyosun neddn ekrsn kartını iyi alıyosun kardikısacası valo dışı hiçbir oyunda takılma bu tarz sorunlar mevcut degil sorun neyden kaynaklı olabilir