YD Tel + Esim Kullananlar Bi Bakabilir mi?

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Hali hazırda a54 telefon kullanıyorum ve ne yaparsam yapayım alev gibi yanıyor. Birde şöyle bir olayım var mac + ipad(pencil ile) + airpods'um var. Ondan ekosistemi tamamlamak iyi gelicektir. YD olarak en düşük 15 pro almayı hedefliyorum fakat kullanım olayını sormam lazım.

1) 4 ay fiziki 4 ay esim kullanmayı ikisini birleştirip 8 ay esim kullanabilir miyim? Veya buradaki kullanım hakkında bilgi verir misiniz? Kullanıcı deneyimi daha iyi olur.
2) 8 ay kullanım sonrası yanımda yedek telden(android) veya direkt taşınabilir hotspot açarsam normal kullanım sağlıyabilir miyim? Yani sms, arama vs yapabilir miyim?

Her cihazı 8 ay kullanabiliyorsun, aramaları vs yine A54'den yaparsın.

iphone cihazlarda kayıt yok 8 ay üstü çıkamazsın 2. cihaz şart veya bazı aletler oluyor sim'i alete takıp telefona bağlarsın o şekilde de kullanabilirsin

şuanki a54 sadece fiziki kullanıyor. o zaman sadece 4 ay iphonu kalan 8 ayı androidi yanımda taşıyarak kullanabilirim.

Hali hazırda a54 telefon kullanıyorum ve ne yaparsam yapayım alev gibi yanıyor. Birde şöyle bir olayım var mac + ipad(pencil ile) + airpods'um var. Ondan ekosistemi tamamlamak iyi gelicektir. YD olarak en düşük 15 pro almayı hedefliyorum fakat kullanım olayını sormam lazım.

1) 4 ay fiziki 4 ay esim kullanmayı ikisini birleştirip 8 ay esim kullanabilir miyim? Veya buradaki kullanım hakkında bilgi verir misiniz? Kullanıcı deneyimi daha iyi olur.
2) 8 ay kullanım sonrası yanımda yedek telden(android) veya direkt taşınabilir hotspot açarsam normal kullanım sağlıyabilir miyim? Yani sms, arama vs yapabilir miyim?
alacagın cihaz fiziki 2 sim li ise 4 4 8 ay kullanırsın kalan 8 ay e sim veyahut 2. cihaz kullanırsın

acaba peki nasıl 12 aya uzatabiliriz? mesela almanyadan esim alsam trde kaç ay sorunsuz kullanabilirim? kıbrıs, gürcistan, yunanistan veya almanyadan almayı hedefliyorum
Hiçbir şekilde uzatamazsın.

Her cihazı 8 ay kullanabiliyorsun, aramaları vs yine A54'den yaparsın.
Aga merhaba bilgin var sanırım ben de s24 ultra var hattı taktığım yerden hiç çıkarmafım 2 . Yere takmadım 7 aydır kullanıyorum gelecek ay 2. Yere takıp devam edebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri