Philips Evnia 27M2N3501PA/00 monitör hangi satıcıdan alınmalı?

Lejax

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba, monitor almayı düşünüyorum. Philips Evnia 27M2N3501PA/00 ihtiyacım olan her şeyi karşılıyor. Lakin satıcı olarak güvenemiyorum. Trendyol'dan almak daha mı mantıklı olur? Sinerji'nin kendi sitesi ile biraz fark var ama Trendyol'da vade farksız taksit imkanı olduğu için 700 TL daha ucuza geliyor. Zaten Trendyol'da da satıcı Sinerji. Olası bir durumda bir problemle karşılaştığımda Trendyol daha mı iyi olur?

Trendyol satıcısıyım kanka ve şöyle dim normal bir site de aldığın vakitte bir sorun oldugunda 2 yıl garantili de olsa patronun isniyetifine kalmış olur ve dava olayına gitmeden veya kendi isteği olmadan yazılı garanti vermeden iade süreci belli olmaz fakat trendyol da satın aldığın bişeyi 15 gün içerisinde net olarak iade edebilirsin Bi denersin edersin 2 yıl mesela trendyol garanti veriyorsa bilmiyorum onları (düşüncem bu şekil)

Trendyol satıcısıyım kanka ve şöyle dim normal bir site de aldığın vakitte bir sorun oldugunda 2 yıl garantili de olsa patronun isniyetifine kalmış olur ve dava olayına gitmeden veya kendi isteği olmadan yazılı garanti vermeden iade süreci belli olmaz fakat trendyol da satın aldığın bişeyi 15 gün içerisinde net olarak iade edebilirsin Bi denersin edersin 2 yıl mesela trendyol garanti veriyorsa bilmiyorum onları (düşüncem bu şekil)
Sağ olun hocam, ben en iyisi Trendyol'dan satın alayım.

Geri