Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,376
Çekiliyormuş şimdi senin aldığın yerin altınaUlan dün azıcık aldiydim iyiki almisim ha
Yakında gümüş takacaklarGram altın, 2016'da çeyrek altına kısmen alternatif olsun diye piyasaya sürülmüştü. Gelinen noktaya bakarsak, yaparsa AKP yapar listesine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Neyse birileri hiçbir şey olmamış gibi ilçe teşkilatına dönüşmüş hükümet kurumlarıyla belediyelere çökmeye, Filistin üzerinden sahte duyar kasıp gündem değiştirmeye, ahlâktan dem vurup klip yasaklamaya devam etsin. Boş buzdolapları böyle dolacak zaten!
Çıkmamış mıydı sanki satılıyordu galibaEvet 0.10 gram çıkar artık
Hayırlı kazançlar hocam.11 Temmuz'da faizsiz 50000TL kredi çektim 13600'den çeyrek altın 4 yarım altın aldım cebimdeki parayı da katarak.
Her taksit geldiğinde bozdurdum, havadan 10k gibi oldu benim için...
Yapacak bir şey yok halk ses etmiyor olanlara , nepal gençleri bile devrim yaptı kısaca halkımız teslim oldu elden bir şey gelmez Atatürk gibi bir adam çıkmadıkçaGram altın, 2016'da çeyrek altına kısmen alternatif olsun diye piyasaya sürülmüştü. Gelinen noktaya bakarsak, yaparsa AKP yapar listesine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Neyse birileri hiçbir şey olmamış gibi ilçe teşkilatına dönüşmüş hükümet kurumlarıyla belediyelere çökmeye, Filistin üzerinden sahte duyar kasıp gündem değiştirmeye, ahlâktan dem vurup klip yasaklamaya devam etsin. Boş buzdolapları böyle dolacak zaten!