🟡🧈 GRAM ALTIN 5.000 ₺ Yİ GEÇTİ 🔥🔥

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,376

Gram altın, sabah saatlerinde 5.003 TL'ye çıkarak rekor kırdı. Uzmanlar, Fed'in faiz indirim beklentisi ve ETF girişlerinin fiyatları yılın son çeyreğinde de destekleyeceğini belirtiyor.

1758613980053.webp

Gram altın, 2016'da çeyrek altına kısmen alternatif olsun diye piyasaya sürülmüştü. Gelinen noktaya bakarsak, yaparsa AKP yapar listesine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Neyse birileri hiçbir şey olmamış gibi ilçe teşkilatına dönüşmüş hükümet kurumlarıyla belediyelere çökmeye, Filistin üzerinden sahte duyar kasıp gündem değiştirmeye, ahlâktan dem vurup klip yasaklamaya devam etsin. Boş buzdolapları böyle dolacak zaten!

Gram altın, 2016'da çeyrek altına kısmen alternatif olsun diye piyasaya sürülmüştü. Gelinen noktaya bakarsak, yaparsa AKP yapar listesine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Neyse birileri hiçbir şey olmamış gibi ilçe teşkilatına dönüşmüş hükümet kurumlarıyla belediyelere çökmeye, Filistin üzerinden sahte duyar kasıp gündem değiştirmeye, ahlâktan dem vurup klip yasaklamaya devam etsin. Boş buzdolapları böyle dolacak zaten!
Yakında gümüş takacaklar

Hep benim yüzümden. Altın borçlandım ondan oldu. Paradan yana yüzüm gülmedi cenabetim hep.. Aralıkta faize bulaşmıyım diye altın aldım bozdum 22 liradan mı ne 35 oldu. Müqo. Psikoloğum bozuldu yeminle. Ekonomimiz harika bazılarına sorsak bir ayda 5k oynama nedir be arkadaş. İnsaf a***...

epeydir elimde bir miktar nakit var. bir tane uzman bu fiyatlardan alinmaz kar satislari gelecektir dedigi icin bekledikce bekliyorum. hic dusmeye de niyeti yok gibi duruyor. sozde 4850-4900tl civarlarina dusecek diyor

yıl sonu 6.000-6.500 ön görüyorum bunu. tabii ki yatırım tavsiyesi değildir götten sallama analiz içerir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
11 Temmuz'da faizsiz 50000TL kredi çektim 13600'den 4 yarım altın aldım cebimdeki parayı da katarak.
Her taksit geldiğinde bozdurdum, havadan 10k gibi oldu benim için...

11 Temmuz'da faizsiz 50000TL kredi çektim 13600'den çeyrek altın 4 yarım altın aldım cebimdeki parayı da katarak.
Her taksit geldiğinde bozdurdum, havadan 10k gibi oldu benim için...
Hayırlı kazançlar hocam.

Yapacak bir şey yok halk ses etmiyor olanlara , nepal gençleri bile devrim yaptı kısaca halkımız teslim oldu elden bir şey gelmez Atatürk gibi bir adam çıkmadıkça

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,702
Üyeler
183,326
Son üye
ortius
Geri