🟡🧈 GRAM ALTIN 5.000 ₺ Yİ GEÇTİ 🔥🔥

Tam 1 ay önce araba almak için 4400'den 70 gram bozdurdum. Şimdi 5000 olmuş. Altın karşılığı bir mâl sahibi olduğum için kârda mıyım, zararda mıyım bilmem ama tl, nakit olarak sanırım zarardayım.

Şu yönü de var ama altın karşılığı aldığım aracın emsalini şuan aldığım fiyatlara bulamıyorum.

Ekler

• G0qGN9VXsAAT2zw.webp
    G0qGN9VXsAAT2zw.webp
    23.7 KB · Hit: 18
Tam 1 ay önce araba almak için 4400'den 70 gram bozdurdum. Şimdi 5000 olmuş. Altın karşılığı bir mâl sahibi olduğum için kârda mıyım, zararda mıyım bilmem ama tl, nakit olarak sanırım zarardayım.

Şu yönü de var ama altın karşılığı aldığım aracın emsalini şuan aldığım fiyatlara bulamıyorum.
Mal arabaysa evet zarardasınız maalesef.
Ama altına da binip beni buraya götür diyemiyorsunuz. O yüzden ihtiyacınızı karşılaşmışsınız.
Araba piyasası altın kadar artmıyor.
Ev olsa kardaydınız. Kira vs. her türlü amorti eder.

Hep benim yüzümden. Altın borçlandım ondan oldu. Paradan yana yüzüm gülmedi cenabetim hep.. Aralıkta faize bulaşmıyım diye altın aldım bozdum 22 liradan mı ne 35 oldu. Müqo. Psikoloğum bozuldu yeminle. Ekonomimiz harika bazılarına sorsak bir ayda 5k oynama nedir be arkadaş. İnsaf a***...
Bende altın borç verdim iyiki altın borç vermişim 🙃

epeydir elimde bir miktar nakit var. bir tane uzman bu fiyatlardan alinmaz kar satislari gelecektir dedigi icin bekledikce bekliyorum. hic dusmeye de niyeti yok gibi duruyor. sozde 4850-4900tl civarlarina dusecek diyor
20 ağustostan beri artış grafiğinde
1758619815972.webp

Hafta sonu kapanışında veya bir sonraki hafta açılışında düşmeye başlayacaktır.
YTD

bende haziranda mi temmuz da mi gram altin almistim yuklu 4400 fiyatlarinda iken suan 5000 olsa bile ustunden en az 2 ay gecti getirisi az.

13.5 dan biraz kenara atmıştım bu kadar kısa sürede bu kadar artış :oops:

epeydir elimde bir miktar nakit var. bir tane uzman bu fiyatlardan alinmaz kar satislari gelecektir dedigi icin bekledikce bekliyorum. hic dusmeye de niyeti yok gibi duruyor. sozde 4850-4900tl civarlarina dusecek diyor
Kanka 2025 sonunda 5k olacak denilirken 2025 bitmesine 3 ay kala 5k oldu altın. Anla yani ne kadar tutarsız insanlar. Sen al altınını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 Temmuz'da faizsiz 50000TL kredi çektim 13600'den 4 yarım altın aldım cebimdeki parayı da katarak.
Her taksit geldiğinde bozdurdum, havadan 10k gibi oldu benim için...
Nerden çektiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altın niye düşsün ki
Düşsede 100 lira 200 lira 1-2 hafta düşer sonra 10 katı gene artar. Altın hele bu dünya piyasasında ucuzlamaz orası imkansız.

Son düzenleme:
kardeşim elinde tl tutuyorsan ve o dediğin uzman bunu söylüyorsa, acil bi şekilde o uzmanı izlemeyi bırakmalısın, ş devirde elinde nakit tutan birini düşünemiyorum

Geri