2000 TL BT kulak içi kulaklık önerisi

EmreBey52

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
Aklımda şu model var fakat bu kadar verip bir 700 daha ekleyip Pro alayım diyorum ama farklı iyi modeller de olabilir diye sormak istedim.
Maksimum 1500- 2000 TL kulaklık önerir misiniz? Benim için önemli olan yoğun bass istiyorum ve mikrofonu iyi olsun.
NOTHING CMF Buds 2 - Fiyatı, Yorumları
Bu modelin Pro'su 2700 TL.

Melobuds pro öneririm son fiyatını bilmiyorum ama bu civarlarda olması lazım. Frekans tepki eğrisi çok güzel fakat basslar daha kuvvetli benim için eksi bu çünkü vokal ağırlıklı şarkıalr dinliyorum. ama uygulamasının içindede yumuşak EQ sunu hafif değiştirince inanılmaz bir şey oluyor. ANC si çok güzel bu fiyata gerçekten rakibi yok.

Bass için pro'sunu al. Epeydir kullanıyorum oldukça memnunum.
Melobuds pro öneririm son fiyatını bilmiyorum ama bu civarlarda olması lazım. Frekans tepki eğrisi çok güzel fakat basslar daha kuvvetli benim için eksi bu çünkü vokal ağırlıklı şarkıalr dinliyorum. ama uygulamasının içindede yumuşak EQ sunu hafif değiştirince inanılmaz bir şey oluyor. ANC si çok güzel bu fiyata gerçekten rakibi yok.
Qcy den mi bahsediyorsunuz hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bass için pro'sunu al. Epeydir kullanıyorum oldukça memnunum.
O fiyata başka iyi model var mı o kadar vermişken iyi bir şey olsun hocam

Qcy den mi bahsediyorsunuz hocam?

O fiyata başka iyi model var mı o kadar vermişken iyi bir şey olsun hocam
Bu fiyat aralığında Anker Liberty 4NC, Soundpeats Capsule 3 Pro gibi modeller var ve ben bunları kullandım. Ayrıca Nothing Ear (a) modelini de denedim. Kullandığım kulaklıklar arasında bass performansı en iyi olan bu modeldi.

Bu arada beyaz versiyonunu alma, kutusu çabuk kirleniyor.

Evet qcy melobuds pro
Qcy tercih etmek istemiyorum artık çünkü servis konusunda hiç iyi değiller.

Bu fiyat aralığında Anker Liberty 4NC, Soundpeats Capsule 3 Pro gibi modeller var ve ben bunları kullandım. Ayrıca Nothing Ear (a) modelini de denedim. Kullandığım kulaklıklar arasında bass performansı en iyi olan bu modeldi.

Bu arada beyaz versiyonunu alma, kutusu çabuk kirleniyor.
Teşekkür ederim.

Geri