Kyk Yurt İnternet Sorunu

Jakrace

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhaba , KYK içerisinde mobil verim ile kablolu/kablosuz bir şekilde bilgisayara bağlanıyorum fakat gün içerisinde çekim çok zayıf akşam ise hiç çekmiyor , yurt internetini saymıyorum o hiç açılmıyor zaten , kyk dışında böyle bir sorunum yok, önerebileceğiniz bir şey var mı ? baz istasyonu sorunu mevcut , superbox veya alternatif bir şey alsam parayı boşa mı atmış olurum aynı sorunu yaşar mıyım ? (aktif olarak türk telekom kullanıyorum fakat genel olarak hiçbir operator çekmiyor)

evet gün içerisinde beni kurtarıyor fakat , akşam 17.30-00.00 arası hiç bağlanmıyor. hiçbir çözüm yolu yok mudur acaba ?

operatör ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şahsen ben turkcell ile 1 yıl idare ettim

türk telekom kullanıyorum , fakat genel olarak hepsi aynı sorunu yaşamakta.

kanka oda arkadaşımda modem tarzı bir şey vardı pahalıydı pek bi randuman alamadık yani

Herkes aynı anda bağlanıyor. Kapasite aşılıyor. Akşam bağlanamama sebebi bu.

superbox 600 tl civarı 150gb olması lazım ama telefon çekiyorsa iş yapıyor yani aynı mantık

LTE modem işe yarar mı sizce ? superbox kullananlarda aynı konudan müzdarip. ne yaparsam yapayım hiçbir türlü çekmiyor çok ilginç ve can sıkıcı

Turkcell li birisini bul. İnterneti iyi ise öyle Süper box al. Çekmiyorsa aynı hesap alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,990
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri