RinDoChi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 650
zor,Bunun sığabileceği kasa önerir misiniz? 6k 750w minimum
zor,Bunun sığabileceği kasa önerir misiniz? 6k 750w minimum
Teşekkürler hocam
Hocam o attığınız kule tipine dönmeye karar verdim dediğiniz gibi ona uygun serin donanım malzemelerinin rahat rahat sığacağı 5 6 k bandından olursa psulu şekilde memnun olurumo sivi sogutma 420 radyatorlu yanliz, onun icin ozel bi kasa lazim bize. piyasada belli basli modeller var zaten.
kasa psu butceniz ne kadar?
mantikliTeşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o attığınız kule tipine dönmeye karar verdim dediğiniz gibi ona uygun serin donanım malzemelerinin rahat rahat sığacağı 5 6 k bandından olursa psulu şekilde memnun olurum
Hocam şöyle bir konfigürasyon yaptım nasıl sence attığın linkleri de düşüneceğimmantikli
Vento VG4200S 850W Gen5 ATX3.0 ARGB ATX Bilgisayar Kasası
VG4200S-850W - Vento VG4200S 850W Gen5 ATX3.0 ARGB ATX Bilgisayar Kasasıpckolik.com.tr
hocam sansini zorla ventoyu al alamazsan 2. onerimde hic fena degil
kasa iyiHocam şöyle bir konfigürasyon yaptım nasıl sence attığın linkleri de düşüneceğim
kasa iyi
o psu pekde iyi degil diger listelerdede c tier olarak gorunuyordu yanilmiyorsam.![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
bu listeden b uzeri puana sahip bir psu bakmamiz lazim.
senin psu listelerde bile yok allah bilir kimin alt uretimi.
butce yetmiyorsa bunu oneririm buyuk ihtimalle cratosun moduler olmayan daha ucuz kopyasi. kalite ve alt takim olarakta aynilarsa dusunmek bile hata olur bakmam lazim
Hocam çok teşekkür ederim en son önerdiğin psular uyuyor mu kasaya pekibutce yetmiyorsa
bu psuda c tier ama is gorur fena degil en azindan diger d e tier psulara benzemez guzelde idare eder
kasa iyi
o psu pekde iyi degil diger listelerdede c tier olarak gorunuyordu yanilmiyorsam.![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
bu listeden b uzeri puana sahip bir psu bakmamiz lazim.
senin psu listelerde bile yok allah bilir kimin alt uretimi.
butce yetmiyorsa bunu oneririm buyuk ihtimalle cratosun moduler olmayan daha ucuz kopyasi. kalite ve alt takim olarakta aynilarsa dusunmek bile hata olur bakmam lazim
onerimi geri cekiyorum butceyi psu'da 4500 cikarabilirsenizRehber: Raijintek Cratos Lite 850W modeli nasıldır?
Herkese merhabalar. Bugün yeni çıkmış bir model olan Raijintek Cratos Lite 850W modeline göz atmak istedim. Özellikle bu model şu anda bayağı ucuz olduğundan dolayı fazlaca kişi satın almış. Fakat ne aldıklarını bilmiyorlar. Onların kafalarındaki bazı soru işaretlerini götürmek için böyle bir...www.technopat.net
b tier bi psu saglamdir kardesimin sistemindede kullandik oneririm
ayrı psu atttım yaHocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu kasa lazım
Hocam bunlarda psu yok sanırım bana hazır psulu Kasa lazım
Bu sıvı soğutmayı ekledim fiyat olarak aynı neredeyse
850W psu al hocamArkadaşlar böyle bir sistem almayı düşünüyorum. Fakat bunlara uygun ölçülerde, uygun güçte bir psu'lu kasa önerisine ihtiyacim var. Hepsiburada üzerinden öneride bulunursanız memnun olurum.
Sonradan farkettim hocam teşekkür ederimayrı psu atttım ya
@RinDoChi hocam sağolsun https://app.hb.biz/puFieAXoghnS bunu önerdi 850w850W psu al hocam