Ders çalışamıyorum ne yapmalıyım

Reaksiyon skoru
104
son 1 haftadır hiçbir konuya bakmak istemiyorum sadece deneme çözüyorum konu izlemek çok sıkıcı geliyor sizce ne yapmalıyım branş denemesi çözmeyi düşündüm çünkü sadece deneme çözerken full odak olabiliyorum

Test çöz, yanlışlarının nedenlerini araştır. Daha rahat akılda kalır.

O zaman bir meslek öğren. İşinin ustası olursan iyi paralar kazanırsın.
Kimse hayatta sana soru çöz diye para vermeyecek.
Tabi beynini çalıştırıyorsun test çözmekle ama pratikte bir iş becermezsen sana ekmek çıkmaz.

O zaman bir meslek öğren. İşinin ustası olursan iyi paralar kazanırsın.
Kimse hayatta sana soru çöz diye para vermeyecek.
Tabi beynini çalıştırıyorsun test çözmekle ama pratikte bir iş becermezsen sana ekmek çıkmaz.
YouTube short'un bana verdiği maksimum motivasyon

Yalan mı söylüyorum? Üni bitiren o kadar öğrencinin istediği sektörde çalışabildiği mi sanırsın?
Torpilli dayı yoksa adamın yüzüne bakmıyorlar şimdiki zamanda.
Doğru söylüyorsun fakat yaş gelmiş 18-19 yaşındaki insan sanayiyemi gidicek o sanayi işleri 13-14 yaşında başlanırsa iyidir.

Doğru söylüyorsun fakat yaş gelmiş 18-19 yaşındaki insan sanayiyemi gidicek o sanayi işleri 13-14 yaşında başlanırsa iyidir.
Ya abi sanayide ancak hamallık öğrenilir. Ben dedim ki meslek yani Berberliği öğrensin bari. İyi berber olursa kendi dükkanın açsın işletsin.

Yada araba tamiri. İyi usta olursa kendine garaj alır az hasarlı arabaları alıp tamir edip satar.

Yada ev tamiratı. Sadece tesisatçı mesleğini öğrense bile heryede adamı ararlar. Yada elektrik ustası.

Fazla tehlikeli olmayan meslekler.

Ben demiyorum gitsin sabahtan akşama çimento karıştırsın kovalarla taşısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri