❌İndirim Bitti! Süvari Yelekli Takım Elbise + Gömlek 2011₺

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
921

Gömlek:

Ürünlerin altındaki 500₺ kupon ve 300MODA kodu ile 2011₺

Ufak farkla (ya da doğrudan gömleksiz 1700₺ye)

süvari için güzel fiyatlar
Alttaki 2600 lira olan takımı geçen hafta aldım. Etiket fiyatı:
16785.webp

en az %90 yün olmayan takım elbise almayın. Paranız yetmiyorsada almayın gidin kot giyin.
Baştaki mavi olan takım:
%64 Polyester %34 Viskoz %2 Elastan

Baştaki siyah takım:
%64 PES %33 VİS %3 EA

En sondaki siyah takım
%79 PES %20 VIS %1 EA

Baştaki mavi olan takım:
%64 Polyester %34 Viskoz %2 Elastan

Baştaki siyah takım:
%64 PES %33 VİS %3 EA
plastiğin biraz şık ambalajlanmış hali desek yanlış olmaz. İlk giydiğinde düzgün durur, kolay kırışmaz, fiyatı da cazip gelir. Ama işin gerçeği, uzun süre giyersen terletir, formunu kaybeder, tüylenir ve birkaç yıl içinde parlak parlak köhne görünür. Yünlü kumaş gibi nefes almaz, prestijli durmaz. günlük idarelik iş görür ama uzun vadede kalite ve şıklık beklentin varsa maalesef hayal kırıklığı.

plastiğin biraz şık ambalajlanmış hali desek yanlış olmaz. İlk giydiğinde düzgün durur, kolay kırışmaz, fiyatı da cazip gelir. Ama işin gerçeği, uzun süre giyersen terletir, formunu kaybeder, tüylenir ve birkaç yıl içinde parlak parlak köhne görünür. Yünlü kumaş gibi nefes almaz, prestijli durmaz. günlük idarelik iş görür ama uzun vadede kalite ve şıklık beklentin varsa maalesef hayal kırıklığı.
Şimdilik iyi gibi hocam ya. Devlet memuruyum. Haftada bir takım değiştiriyorum. Çeşit yapmak için aldım 2 takım. Kalitesi üzmeyecek gibi duruyor. Alalade bir marka da kumaş da değil. Kaliteli hissettiriyor.

Bir haftadır her gün paylaşılıyor. Yarın takip et. Instagram'da fırsatıtıkla diye bir hesap paylaşıyor kodları.
Alacağım takım son stoktu o yüzden aldım ama dediğin sayfayı takip edeceğim teşekkür ederim

Bunu aldım 2003'e geldi.

Son düzenleme:
Eğer uzun süre üzerinizde kalacaksa rahat edemezsiniz .. birkaç saatliğine giyilecekse alınır

2k ya takım bulmuşlar yukarda plastiğine takılıyorlar. Al geç serin bir ortamda kurumsal bir firmada çalışıyorsan asla sorun yaşamazsın güneş altında çok bulunanlar için veya çok aktif işleri varsa terletir ve rahatsız eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,465
Üyeler
184,166
Son üye
Kocaballı
Geri