24 1080p ips monitör önerisi

lenovo r24 konusunda katılıyorum, gayet güzel bir monitör çoğu parlaklığı az diyor ama ben katılmıyorum gayet yeterli
kaç gündür aydır kullanıyorsunuz hocam ayakları sağlam mı güzel mi her şeyiyle tekrardan sorayim önerir misiniz diye

kaç gündür aydır kullanıyorsunuz hocam ayakları sağlam mı güzel mi her şeyiyle tekrardan sorayim önerir misiniz diye
4 aydır kullanıyorum benim şansıma ölü piksel çıkmadı akıcılığı vs gayet güzel, dediğim gibi çoğu kişi parlaklığı yetersiz dese de gayet yeterli benim fikrimce (güneş alan bir odam olmasına rağmen söylüyorum bunu) biraz fazla ayakları yer kaplıyor ama çok da abartılacak bir şey değil ben aldığımda çoğu 24 inch 180 hz monitörün fiyatının altındaydı ben 4100 tl'ye almıştım ama şu an biraz daha artmış fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 aydır kullanıyorum benim şansıma ölü piksel çıkmadı akıcılığı vs gayet güzel, dediğim gibi çoğu kişi parlaklığı yetersiz dese de gayet yeterli benim fikrimce (güneş alan bir odam olmasına rağmen söylüyorum bunu) biraz fazla ayakları yer kaplıyor ama çok da abartılacak bir şey değil ben aldığımda çoğu 24 inch 180 hz monitörün fiyatının altındaydı ben 4100 tl'ye almıştım ama şu an biraz daha artmış fiyatı
hepsiburada satıcısından almıştım o zaman ondan bu kadar ucuza gelmişti sanırsam

s24g2sp modeli güzel değil mi reis bende o modelini kullanıyorum
hocam güzel model ama malesef kronik sorunu varmış ve bende de hemen olmasada yavaş yavaş altta şeritli çizgiler çıkmaya başladı ben de yeni farkettim bazı oyunlarda daha da belirgin göze vuruyor direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri