- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kadar uzun süre beklemek istemiyorum malesefHocam direk değişimde kaliteli bir monitör alabilirsiniz. Boşuna para harcamayın.
Hocam o kadar uzun süre beklemek istemiyorum malesefHocam direk değişimde kaliteli bir monitör alabilirsiniz. Boşuna para harcamayın.
lenovo r24 konusunda katılıyorum, gayet güzel bir monitör çoğu parlaklığı az diyor ama ben katılmıyorum gayet yeterliLenovo r24e bende var şuanda gayet güzel alabilirsin
kaç gündür aydır kullanıyorsunuz hocam ayakları sağlam mı güzel mi her şeyiyle tekrardan sorayim önerir misiniz diyelenovo r24 konusunda katılıyorum, gayet güzel bir monitör çoğu parlaklığı az diyor ama ben katılmıyorum gayet yeterli
4 aydır kullanıyorum benim şansıma ölü piksel çıkmadı akıcılığı vs gayet güzel, dediğim gibi çoğu kişi parlaklığı yetersiz dese de gayet yeterli benim fikrimce (güneş alan bir odam olmasına rağmen söylüyorum bunu) biraz fazla ayakları yer kaplıyor ama çok da abartılacak bir şey değil ben aldığımda çoğu 24 inch 180 hz monitörün fiyatının altındaydı ben 4100 tl'ye almıştım ama şu an biraz daha artmış fiyatıkaç gündür aydır kullanıyorsunuz hocam ayakları sağlam mı güzel mi her şeyiyle tekrardan sorayim önerir misiniz diye
hepsiburada satıcısından almıştım o zaman ondan bu kadar ucuza gelmişti sanırsam4 aydır kullanıyorum benim şansıma ölü piksel çıkmadı akıcılığı vs gayet güzel, dediğim gibi çoğu kişi parlaklığı yetersiz dese de gayet yeterli benim fikrimce (güneş alan bir odam olmasına rağmen söylüyorum bunu) biraz fazla ayakları yer kaplıyor ama çok da abartılacak bir şey değil ben aldığımda çoğu 24 inch 180 hz monitörün fiyatının altındaydı ben 4100 tl'ye almıştım ama şu an biraz daha artmış fiyatı
pivot benim için önemli eğer olsaydı iyi olurdu baya bu
hocam güzel model ama malesef kronik sorunu varmış ve bende de hemen olmasada yavaş yavaş altta şeritli çizgiler çıkmaya başladı ben de yeni farkettim bazı oyunlarda daha da belirgin göze vuruyor direkts24g2sp modeli güzel değil mi reis bende o modelini kullanıyorum