GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 919
- Konu Sahibi Konu Sahibi
he o olmaz ilk göz ağrım diyorsan yedekte duran lada vega da işimizi görürFabia ne yeniyormu suberB satayım
he o olmaz ilk göz ağrım diyorsan yedekte duran lada vega da işimizi görürFabia ne yeniyormu suberB satayım
Yok sadece o varhe o olmaz ilk göz ağrım diyorsan yedekte duran lada vega da işimizi görür
ya tamam boşver ben senin hisseyi kendim ödicemYok sadece o var
Yok olmaz bende var at cripto hesabıya tamam boşver ben senin hisseyi kendim ödicem
bro ödemeyi sadece mann co. ikmal kutusu anahtarı olarak alıyorumYok olmaz bende var at cripto hesabı
İnan bilmiyorumbro ödemeyi sadece mann co. ikmal kutusu anahtarı olarak alıyorum
fener aliden dizlamistir bence yha@Ali Koç la olm fenerbahçenin kasasından dızladıklarını getirsene bi bişi yapacaz
2k euroyu geç 2 euro bile çıkmaz benden knk nasıl yapcazGoogle Earth
earth.google.com
3.6 Hektarlık Alan,Sadece ve Sadece 4 Milyon Euro,Beyler 182K kişi arasından 2K adam çıkarırız her şekil,
herkes ortaya 2K Euro atsa alırız,bundan sonra yunanistan'ı ülke topraklarıma katmak için karargahımız olur
2K'lık payını ödeyip adada 2 binde birlik pay almak isteyen varsa dekontu DM den iletsin,teşekkürler
https://island-seeker.com/islands-for-sale/greece/ ,ikinci sıradaki olan dediğim
Ben veririm sana sende bana verirsin2k euroyu geç 2 euro bile çıkmaz benden knk nasıl yapcaz
Ee ne anladım ben bu iştenBen veririm sana sende bana verirsin
Ödeme farklı şekilde olur bir şey olmazEe ne anladım ben bu işten![]()
la adamlara sorarız işte koç üniversitesiyle takas olur mu hiç yoksafener aliden dizlamistir bence yha