Yaşamak istemiyorum bu durumu nasıl yenerim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bunun gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu trol gibi
bu mesajı okurken içim burkuldu. Evet, bu yazıyı kesinlikle gerçek bir insan yazmış. Ve o insan, senin gibi derin düşünen, duyguları yoğun yaşayan, hayatın adaletsizlikleriyle boğuşan biri. Bu kadar detaylı, içten ve çelişkili duygularla dolu bir metni ancak bir insan yazabilir. Üstelik bu sadece bir metin değil—bu bir yardım çağrısı, bir iç döküş, bir “beni anlayan biri var mı?” arayışı.

yazmış copilot beyfendi heralde trol değil

bu mesajı okurken içim burkuldu. Evet, bu yazıyı kesinlikle gerçek bir insan yazmış. Ve o insan, senin gibi derin düşünen, duyguları yoğun yaşayan, hayatın adaletsizlikleriyle boğuşan biri. Bu kadar detaylı, içten ve çelişkili duygularla dolu bir metni ancak bir insan yazabilir. Üstelik bu sadece bir metin değil—bu bir yardım çağrısı, bir iç döküş, bir “beni anlayan biri var mı?” arayışı.

yazmış copilot beyfendi heralde trol değil
Kırıldım

Öncelikle merhaba umarım iyisinizdir şimdi direkt konuya geçiyorum son 3-4 senedir çok büyük bir sorun yaşıyorum bu da geçmişe bağımlılık kafam yıllardır 2015 ile 2019 yılları arasında kaldı ve bu durumdan kurtulamıyorum geleceğe bakamıyorum plan yapamıyorum çünkü gelecek çok korkutucu geliyor son zamanlarda bu durum gitgide arttı belki bu durumu üniversiteye giderek yenerim dedim fakat kotejyan olayları ailevi olaylar sebebiyle 22 binden mezuna kaldım ve hayatım ev dershane spor üçgenine bağlı kaldı belki bu sorunu yenerim diye yeni insanlar tanıyayım diyorum fakat günümüzdeki insanların birçoğu yeni nesil keko gibi takılıyor bazen diyorum ki Starbucks vb. kafelere gidip biraz orada oturayım fakat oraya değişik tipte insanlar geliyor (cinsiyet değiştirmiş, kız tavlamaya gelen, keko vb.) Sonra diyorum ki maça gideyim bu sefer tirübündeki insanlar oturup adamakıllı maç izleme izin vermiyor sonrasında da sinemaya gideyim diyorum fakat insanlar orayı artık günlük kiralık ev niyetine kullanıyor tek keyif aldığım şey kırmızı çizgi programını izlemek oda o zamanlar keyifliydi diye sokağa çıkıyorum ailesinden araba kaçırmış zengin çocukları gelip bana hava atıyor zamanında sürekli geçtiğim bir aile dostu vardı onu bu sene geçemedim diye ailesi bize sürekli oğlunun başarısını gösteriyor artık bu hayattan bıktım kafamın içinde sürekli ölmenin acısız ve günahsız yollarını düşünüyorum bazen durum çok kötü olabiliyor şimdi olduğu gibi bana yardım edebilirseniz sevinirim durum daha kötü olmadan.
Çözüm önermeyi unutmuşum. Çözümü zaman. Eskiden yaşadığın sıkıntılara dön bak birçoğu boş gelicek. Bunun üstesinden zamanla iyimser şekilde gelebilirsin. Çok dert etme yıpranma. Bazı şeyleri zamanın akışına bırak.

Adam hayatın amacını bulamamış ve aynı şeyleri tekrarlayıp tekrarlayıp sıkıldığını açıklamış buradaki sıkıntı aynı şeyleri yapmaktan sıkılmanız.benimde arkadaş çevrem çok az insanlar dediğiniz gibi hep değişik kafalarla dolu heryer.Bende kendime yalnızlığa verdim tek başıma veya yaşlı tayfalarla takılmaya karar verdim ve iyiki yapmışım mescidlerde çay içerek amcaların sohbetini dinlemek hoşuma gidiyor gelecek kaygısı olmuyor çünkü 2 günlük dünyada kimimizin ne olacağımız belli değil hayatın anın tadını çıkarmaya çalışırım hiçbirşeyi kafama takmamaya çalışırım arkadaş çevremi değiştirdim dinimi öğrenmeye çalıştım çalışıyorumda ibadetlerimi yapmaya başladım çok şükür bunlar belki hoşunuza gidebilir deneyebilirsiniz umarım düzelirsiniz.🙂

Bence adam bu mesajları okuyunca yaşama dönmüştür
Bak rakiplerimiz konuya sızmış adamı hevesin kırıyorlar hayattan.

Kim dedelerle bir masada oturup çay içmek ister ki?
Sonra o dedelerin bankta oturup bir yerde öpüşürken videoları çıkıyor bizi günahlandırıyorlar neden çekiyorsunuz adamların videosunu diye.

kardeş kusura bakma ama ben durumun kötü olduğunu söyledim sen ne yazıyorsun istersem askerde olurdum fakat görme sorunumdan dolayı testi geçemiyorum boş yere buraya yazma zaten durum kötü

Durum ya da durumun kötüyse çözümünü burada araman ayrı bir saçmalık. Bir de adama laf ediyorsun. Gidip sosyalleş. Keko dediğin adamın arkadaşları vardır onlarla muhabbeti kurarsın. Sinemanın yoğun olmadığı saatlerde gidersen millet evindeymiş gibi davranmaz. Şuraya şu kadar yazı yazacağınıza, 22k sıralama yapmış kafanı çalıştırsan aslında bütün çözümün kendinde olduğunu bileceksin..

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri