Farklı cihaz kullan broKimlik doğrulanamıyor hatasını nasıl çözdünüz? Warp vpn açtım yine düzelmedi.
Ben de 2 metre aldım, biraz fazla uzun. Kablo yumuşak ve güzel. 1 tane daha 1 metre olanından sipariş vereceğim galiba.
keşke 3 tane hesap açıp ayrı ayrı alsaydın 3 tanesi 150 200 arasına gelirdi hocamAlıntıyı görüntüle
güzel fiyat indirimi de ekleyebildim bir sorun yaşamadım. Yeni hesap açınca hoş geldin hediyesi 100 puan veriyor 1 dolarcık da öyle düşüyor mailinizi kontrol edin
varya birden fazla bir şey alınca indirim oranları değişiyor adamlar onla bile oynuyor normalde hesaplayınca 330tl gibi bir şey olması lazımAlıntıyı görüntüle
güzel fiyat indirimi de ekleyebildim bir sorun yaşamadım. Yeni hesap açınca hoş geldin hediyesi 100 puan veriyor 1 dolarcık da öyle düşüyor mailinizi kontrol edin
hesap açarken geçiçi email ouştırıp mu alıyorsunuzkeşke 3 tane hesap açıp ayrı ayrı alsaydın 3 tanesi 150 200 arasına gelirdi hocam
gmailden hesap oluşturup yapıyorumvarya birden fazla bir şey alınca indirim oranları değişiyor adamlar onla bile oynuyor normalde hesaplayınca 330tl gibi bir şey olması lazım.
Yİne ucuz saolsunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hesap açarken geçiçi email ouştırıp mu alıyorsunuz
bende de öyle hocam ama ben denediklerimin hiçbirini alamamıştım. Alınabilir olan varsa linkini atabilir misin?beyler bazı ürünleri alamıyorum elektronik değil ama figür aynı tip ama farklı karakterini alabiliyorum bi farklı karakterini alamıyorum aynı mağaza aynı ürün var mı bi çözümü bilen var mı