🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Kimlik doğrulanamıyor hatasını nasıl çözdünüz? Warp vpn açtım yine düzelmedi.

1759240591480.webp

güzel fiyat indirimi de ekleyebildim bir sorun yaşamadım. Yeni hesap açınca hoş geldin hediyesi 100 puan veriyor 1 dolarcık da öyle düşüyor mailinizi kontrol edin

Alıntıyı görüntüle
güzel fiyat indirimi de ekleyebildim bir sorun yaşamadım. Yeni hesap açınca hoş geldin hediyesi 100 puan veriyor 1 dolarcık da öyle düşüyor mailinizi kontrol edin
varya birden fazla bir şey alınca indirim oranları değişiyor adamlar onla bile oynuyor normalde hesaplayınca 330tl gibi bir şey olması lazım :D .
Yİne ucuz saolsunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke 3 tane hesap açıp ayrı ayrı alsaydın 3 tanesi 150 200 arasına gelirdi hocam
hesap açarken geçiçi email ouştırıp mu alıyorsunuz

varya birden fazla bir şey alınca indirim oranları değişiyor adamlar onla bile oynuyor normalde hesaplayınca 330tl gibi bir şey olması lazım :D .
Yİne ucuz saolsunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesap açarken geçiçi email ouştırıp mu alıyorsunuz
gmailden hesap oluşturup yapıyorum

beyler bazı ürünleri alamıyorum elektronik değil ama figür aynı tip ama farklı karakterini alabiliyorum bi farklı karakterini alamıyorum aynı mağaza aynı ürün var mı bi çözümü bilen var mı

Kablo ve şarj aleti dışında önerisi olan var mı

beyler bazı ürünleri alamıyorum elektronik değil ama figür aynı tip ama farklı karakterini alabiliyorum bi farklı karakterini alamıyorum aynı mağaza aynı ürün var mı bi çözümü bilen var mı
bende de öyle hocam ama ben denediklerimin hiçbirini alamamıştım. Alınabilir olan varsa linkini atabilir misin?

Geri