nova 7 olabilir ama 1kdan fazla fark varsa verme bencebiraz çıkıp g733 veya cloud 2 core veya arctis nova 7 wireless a yükselmek mantıklı olur mu
nova 7 olabilir ama 1kdan fazla fark varsa verme bencebiraz çıkıp g733 veya cloud 2 core veya arctis nova 7 wireless a yükselmek mantıklı olur mu
Vardı bitti belki gelirAh beyazı olsa
cloud core dts nasıldır hocam ? o 1130 a düşüyor cloud 3 ile arasında fark var mıdır ?iyidir tabi ama bütçe varsa kablosuz daha uzun yıllar götürür kablosuna bişi olsa zaten 500 falan verirsin bi kabloya
siyahı da 3300e geliyor alan siyah alsın beyaz sararıyor uzun kullanımdaSuperlight 2 3400tl belesLogitech G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, LIGHTFORCE Hibrit Anahtarlar, HERO 2 Sensör, 32,000 DPI, 5 Programlanabilir Tuş, USB-C Şarj, PC & Mac, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, LIGHTFORCE Hibrit Anahtarlar, HERO 2 Sensör, 32,000 DPI, 5 Programlanabilir Tuş, USB-C Şarj, PC & Mac, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Vardı bitti belki gelir
maalesef bilgim yokcloud core dts nasıldır hocam ? o 1130 a düşüyor cloud 3 ile arasında fark var mıdır ?
5 yazmıyordu ben de 1 ile 5 arası (5 üstü olsa garantiden değişiyor çünkü) yazıyordu 5760 TL küsüre geliyorduO monitör Asus rog 5 ölü piksel yazıyor ya alınır dimi ben çektim de emin de olamadım Alıntıyı görüntüle