REKABETÇİ OYUNA YÖNELİK MONİTÖR

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Bütçe
6000
Dostlar bende 1 tane 65" tv var dizi film ve hikayeli oyunlar için laptop kullanıyorum rtx 3070 ve i7 10875h var laptop ekranı aslında güzel 2k 165hz ama ben büyük monitör düşünüyorum aklımda 24" 240hz bir şey var
Bu monitörü düşünüyorum kullanan var mıdır ya da daha iyi önerisi olan
1759312719984.webp

benq zowie monitörlere bak

Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz monitörü şu anda amazon depo ile 5500 e denk geliyor 2. el ama sadece kutuda hasar var deniyor bu monitör hakkında fikrin var mı buna da olumlu bakıyorum

Önerebileceğin model var mı benzer bütçede eski olsa bile yan yana koyunca viewsonicten iyi gözüküyor kağıt üzerinde o yüzden bu indirimle ilgimi çekti
Eli yüzü düzgün. Ama eskidi. Yine de alınabilir. Asusun yeni modelleri var ama incelemesi yok. Daha kötü de olabilir. Risk alıp almamak sana kalmış.

AOC eli ayağı düzgün :)
VA daha önce hiç kullanmadım genelde hep ips tercih ettim ama nasıl olur bilemedim o yüzden
bi de samsung ile kıyaslayınca hangisi daha iyi olur samsunga baktığımda çünkü kutu hasarı var deniyor sadece ürün sıfır diye varsayıyorum o yüzden

AOC eli ayağı düzgün :)
Rekabetçi oyunlar için istiyor. Aoc un incelemesi var mı? Va panel rekabetçi için alınacaksa pek mantıklı olmaz. En yavaş panel tipi bu çünkü.

240hz olarak G4 var sadece. Diğerlerine bütçe yetmiyor.
240 şart değil 200 de olur ama niyetim bir monitör aldığımda bir daha almam gerekmesin hikayeli oyunlar için tv kullanıyorum 4k normal gezinme için laptop ekranı genelde yetiyor bir de the finals cs valo gibi oyunlar için böyle bir monitör istiyorum kullanım amacını da göz önüne alınca hangisi daha iyi olur sizce

240 şart değil 200 de olur ama niyetim bir monitör aldığımda bir daha almam gerekmesin hikayeli oyunlar için tv kullanıyorum 4k normal gezinme için laptop ekranı genelde yetiyor bir de the finals cs valo gibi oyunlar için böyle bir monitör istiyorum kullanım amacını da göz önüne alınca hangisi daha iyi olur sizce
Monitörü sadece rekabetçi için kullanacaksan renkleri kötü olmayan 240hz IPS mantıklı olur. G4 de buna uyuyor.

Geri