drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,201
Sevene iyi gider ben viper v3 pro kullanıyorum onun yerinegpx 2 beyaz 3400e geliyor alınır mı
Sevene iyi gider ben viper v3 pro kullanıyorum onun yerinegpx 2 beyaz 3400e geliyor alınır mı
onu 2k dan almışlar başaramadıkSevene iyi gider ben viper v3 pro kullanıyorum onun yerine
5 para etmez 40 para ederOIed monitörler ısınıyordur performans kaybına yol açmasın diye özel bir soğutma sistemi yapmışlar ama detayını bende bilmiyorum
Buda merkalısına incelemesi
![]()
ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP Review
The ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP is a 32-inch, 4k gaming monitor with a 240Hz refresh rate. However, it also has a special mode that increases its refresh rate t...www.rtings.com
Beleşgpx 2 beyaz 3400e geliyor alınır mı
bugun gec kalkacagım tuttu yoksa alırdım hepsınıGene kaçırdık kampanyaları da olsun kelepir bir kaç bir şey oltaya geldi istediğim bazı ürünler 2 ay arayla mı oluyor böyle toplu geçen baktım 5 10 ürün vardı bu gün yüzlerce var mesela depo ürünü
Burda depo urunleriGene kaçırdık kampanyaları da olsun kelepir bir kaç bir şey oltaya geldi istediğim bazı ürünler 2 ay arayla mı oluyor böyle toplu geçen baktım 5 10 ürün vardı bu gün yüzlerce var mesela depo ürünü
bende viper varda sevemedimSevene iyi gider ben viper v3 pro kullanıyorum onun yerine
biraz araştırdım çok benzer kulaklıklar ancak v2 pro bir tık daha iyi diyorlarNova 7 mi blackshark v2 pro mu hangisini alayım?
saliseyle kaçtıCloud 3 wireless 1 stok geldi 3.000 TL