firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,966
Burası böyle, ürüne girersen orada yüzde20yi görürsün yoksa indirim olmuyor.arkadaşlar bende böyle hata veriyor
Alıntıyı görüntüle
Burası böyle, ürüne girersen orada yüzde20yi görürsün yoksa indirim olmuyor.arkadaşlar bende böyle hata veriyor
Alıntıyı görüntüle
hocam aslında yanlış indirimsiz hiç bir ürün alınmadı aslında indirimsiz ve ya çok az indirimli olan ürünlerin çoğu halen stoktaiyi birkaç indirim oldu sonra millet rehavete kapıldı indirimsiz olan ürünleri de almaya başladı, bildiğin sosyal deney![]()
Çoğu kişinin bundan haberi yoktu bununda etkisi oldu. Oysaki amazon hep 2. Elleri uyguna satıyordu.iyi birkaç indirim oldu sonra millet rehavete kapıldı indirimsiz olan ürünleri de almaya başladı, bildiğin sosyal deney![]()
eyvallah hocamBurası böyle, ürüne girersen orada yüzde20yi görürsün yoksa indirim olmuyor.
İndirimler telefonlarda, birkaç monitör ve kulaklıkta oldu. Geri kalan her şeyi, amazon okula dönüş fırsatlarında o fiyattan sattı zaten.hocam aslında yanlış indirimsiz hiç bir ürün alınmadı aslında indirimsiz ve ya çok az indirimli olan ürünlerin çoğu halen stokta
doğrudur hocamİndirimler telefonlarda, birkaç monitör ve kulaklıkta oldu. Geri kalan her şeyi, amazon okula dönüş fırsatlarında o fiyattan sattı zaten.
eyvallah hocam
Ben bu konuda amazon ile görüştüm. Bunun bir hata olduğunu söylediler. Benim siparişimin de Yeni gibi olarak geçtiğini söylediler. Düzeltilmesi için ss attım maillerine.
İyi fiyat ama mobilyada iade olduysa bir sorunu olabilir.
kutusu hasarlıymış dediklerine göreİyi fiyat ama mobilyada iade olduysa bir sorunu olabilir.