🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bugün hiçbir ürün stokta doğru düzgün kalmıyor anında gidiyor henüz bir şey yakalayamadım oled 34 inc monitör iyiydi 17k ya oda bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen içeriden bilgi mi alıyosun :D
Yok indirim sayfalarını takip ediyorum amazon depo da genelde bir kategoriye ürün stoğu geldiğinde aynı ürün gamında stok hareketleri oluyor mesela tablet stoğu geldi bir başka tablete de stok gelebiliyor aynı anda

Ze
bugün hiçbir ürün stokta doğru düzgün kalmıyor anında gidiyor henüz bir şey yakalayamadım oled 34 inc monitör iyiydi 17k ya oda bitti
Lokasyona gönderilemiyor yüzünden alamadım bu hatanın sebebini çözemedim ayrıca bugün teslim edilecek olan ürünler daha kargoya verilmedi

İyi vardı anında tükendi bottan cekiyorlar herhalde

2s işte ya bahsettiğim en son çıkan o değil mi 😂

Telefon yok mu kelepire yok sanırım
kelepir ilk gün vardı kaçırdık bea telefonlar

2217 TL'ye HyperX Cloud III Wireless Aldım. Bakalım nasıl gelecek beğenmezsem iade ederim.

kelepir ilk gün vardı kaçırdık bea telefonlar
Sorma valla kötü zamana geldi ayın 20 sinde denk gelse köklerdim bir çok şeyi

2217 TL'ye HyperX Cloud III Wireless Aldım. Bakalım nasıl gelecek beğenmezsem iade ederim.
Durumu nasıldı

Cloud 3 Wireless bir bana mı çıkmıyor karşıma yav listede bulamıyorum sayfasına girip bakıyorum tekliflere orda çıkmıyor saklanıyor herhalde almayayım diye

Kullanılmış - Kabul Edilebilir ama Amazonun işi belli olmuyor bir bakmışsın sıfır gibi ürün göndermiş.
Ona pek inanamıyorum dün mükemmel durumda razer blackwidow v4x aldım kelepir kutusunda off-road yapmışlar ama ürün temizdi

hem de yeni gibiymiş güzel fiyattı bugün gelen iyi ürün bu oldu şu ana kadar
Dün altın gündü bu gün bronz günü son günden umudum var benim son gün alev atarız bence

Deathadder v3 pro mouse geldi kullanılmış mükemmel yazıyordu sol tuşta geçmeyen leke var onun dışında bi sorun çıkmadı kutu hasarı yoktu bilginize.

Ekler

• IMG_6696.webp
    IMG_6696.webp
    551.6 KB · Hit: 140
  • IMG_6698.webp
    IMG_6698.webp
    721.6 KB · Hit: 139
  • IMG_6697.webp
    IMG_6697.webp
    649.9 KB · Hit: 129
  • IMG_6699.webp
    IMG_6699.webp
    677.2 KB · Hit: 140
Kullanılmış ikinci el klavye mouse kulaklık gibi hijyen gerektiren ürünleri nasıl alıp kullanabiliyorsunuz anlamıyorum. Hayatta dokunamam valla..

Geri