Bitmişvallahi bastım vallahi bastım vallahi bastım
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
En iyi durum çok iyi zaten başka iyi yokDurumu çok iyi alınır mı ki
Wireless durumu çizikli vsydi alamıyorum kargo yeri peoblemiEn iyi durum çok iyi zaten başka iyi yok
Stok bitmiş herhalde adrese gönderilemez yazıyor gebe
evet çok hızlı bitiyorStok bitmiş herhalde adrese gönderilemez yazıyor gebe
Dex le arasında tek fark tasarım mı hocamLogitech G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, LIGHTFORCE Hibrit Anahtarlar, HERO 2 Sensör, 32,000 DPI, 5 Programlanabilir Tuş, USB-C Şarj, PC & Mac, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, LIGHTFORCE Hibrit Anahtarlar, HERO 2 Sensör, 32,000 DPI, 5 Programlanabilir Tuş, USB-C Şarj, PC & Mac, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
GPX2 gelmiş 3.000TL - - - Durum : İyi
Jelatini duran ürünü nasıl çizmişler inanılmaz gerçekten buradan oled Mönitör satın alan beni sıkıntı bastıXG27ACS monitör az önce elime ulaştı. Her ne kadar "Kullanılmış - Mükemmel" kondisyonda olduğu belirtilse de, panel yüzeyi korkunçtu. Jelatinleri dahi duran ürünü harita gibi çizip iade etmişler, amazon'un bu gibi ürünleri iade almayıp reddetmesi gerekir.
Bir daha da denemem, rezaletti.
hocam durumunu ne olarak almıştın çok iyi mirazer leviathan v2 x soundbar geldi. Kutu açılmış, çıkarıp kullanmışlar belli altındaki kauçuk ayaklarda toz falan yapışmıştı. Kozmetik olarak kusur yoktu temiz cihaz. Yalnız cihazda şöyle bir saçmalık var Pc sesini muteleyince yeşil uyarı ışığı yanıp sönüyor, kapatma ayarı da yok bu özelliği aşırı saçma ve sinirimi bozdu![]()
Şahsi görüşüm dex ele daha çok oturur gibi. Bende de Teevolution Terra Pro var superlight alsam mı diye düşünmüyor değilim. Terra 0 zaten kullanamadımDex le arasında tek fark tasarım mı hocam