🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Wirelessda gelmiş ama alamıyorum kargo adresi problemi yine

vallahi bastım vallahi bastım vallahi bastım

Alıntıyı görüntüle
Bitmiş

razer leviathan v2 x soundbar geldi. Kutu açılmış, çıkarıp kullanmışlar belli altındaki kauçuk ayaklarda toz falan yapışmıştı. Kozmetik olarak kusur yoktu temiz cihaz. Yalnız cihazda şöyle bir saçmalık var Pc sesini muteleyince yeşil uyarı ışığı yanıp sönüyor, kapatma ayarı da yok bu özelliği aşırı saçma ve sinirimi bozdu :D

GPX2 gelmiş 3.000TL - - - Durum : İyi
Dex le arasında tek fark tasarım mı hocam

XG27ACS monitör az önce elime ulaştı. Her ne kadar "Kullanılmış - Mükemmel" kondisyonda olduğu belirtilse de, panel yüzeyi korkunçtu. Jelatinleri dahi duran ürünü harita gibi çizip iade etmişler, amazon'un bu gibi ürünleri iade almayıp reddetmesi gerekir.

Bir daha da denemem, rezaletti.
Jelatini duran ürünü nasıl çizmişler inanılmaz gerçekten buradan oled Mönitör satın alan beni sıkıntı bastı 😂😂

razer leviathan v2 x soundbar geldi. Kutu açılmış, çıkarıp kullanmışlar belli altındaki kauçuk ayaklarda toz falan yapışmıştı. Kozmetik olarak kusur yoktu temiz cihaz. Yalnız cihazda şöyle bir saçmalık var Pc sesini muteleyince yeşil uyarı ışığı yanıp sönüyor, kapatma ayarı da yok bu özelliği aşırı saçma ve sinirimi bozdu :D
hocam durumunu ne olarak almıştın çok iyi mi

Geri